Hitkrant intervieuw met: Roman van der Werff!

0
523

Roman van der Werff
Geboortedatum: 07-05-1984
Geboorteplaats: Dordrecht
Kleur haar: Zwart
Kleur ogen: Bruin
Lengte: 1.86 meter
Relatie: Ja, met Nathalie

Hoe kwam je in GTST terecht?
Ik werd gebeld door eht castingbureau of ik geïnteresseerd was in een rol in GTST. Natuurlijk was ik meteen enthousiast. Vervolgens kreeg ik een scène opgestuurd, die moest ik voor de camera spelen. Dat filmpje is opgestuurd naar GTST en ik werd aangenomen.

Wie speel je?
Ik speel Marco Buis. Dat is een lieve jongen die als verpleger in het ziekenhuis werkt. Hij wordt verliefd op Lucas, die losbandig is als het op relaties aankomt. Marco gaat proberen Lucas ervan te overtuigen dat een relatie helemaal niet zo suf is.

Hoe was je eerste werkdag?
Wat mij opviel, was dat iedereen aardig en behulpzaam was. Het klinkt als een enorm cliché, maar het voelde alsof ik er meteen bij hoorde. Ik deel de kleedkamer met Seth en hij maakt er een ontzettende rommel van, haha! Eigenlijk kon ik meteen met iedereen door een deur.

Wat was je leukste scène tot nu toe?
Vaak proberen we elkaar uit onze concentratie te halen. Dit gebeurt meestal als we in bodega de Koning zijn. Sta ik bijvoorbeeld aan de bar, schuift Ferri Somogyi een briefje onder m'n neus met een tekst die ik hier niet kan herhalen.

Bron: Hitkrant week 2 (www.hitkrant.nl)