Hitkrant 35:"Everon en Ferri hebben de grootste kleedkamer"

0
365

Wil je weten wat er deze week over GTST en GTST-acteurs in de Hitkrant stond? Lees dan snel verder…..

1. 10x GTSTfacts
Deze week 10 GTSTfacts in de Hitkrant! Lees ze hier:
* Yehhh, op 1 oktober 2010 bestaat GTST 20 jaar. Wordt dat gevierd? Tuurlijk! Er komen een speciale DVD, CD en boek uit over deze populaire soap.
* Sjors is bevallen van dochter Lana. Zowel Danny als Bing zijn supertrots op hun dochter Bing wil alleen niet dat Danny de baby aanraakt, omdat hij er voor de volle 100% van overtuigd is dat hij de vader is.
* Er komt een nieuw gezin in GTST: de familie Bouwhuis. Dit gezin bestaat uit een vader, een moeder en 2 zonen. Reken maar dat je die knappe koppies binnenkort als 1e in hitkrant ziet!
* Ludo denkt dat hij de voogdij krijgt over zijn dochter Amy, nu Isabella is overleden. Maar dan staat Maxime opeens voor zijn deur, met de voogdijpapieren. Daarin staat dat Isabella de voogdij heeft toegekend aan Maxime… Ai!
* Pip Pellens die de rol van Wiet speelt, heeft een nieuwe look: Een heel vette pony!
* Wist je trouwens dat Ferri Somogyi (Rik) en Everon Jackson Hooi (Bing) samen de aller-allerGROOTSTE kleedkamer hebben bij GTST?
* Door het overlijden van Isabella beseft Charlie hoeveel ze van Rik houdt en hoe belangrijk hij voor haar is. Het leidt tot… een huwelijksaanzoek!
* De komst van de charmante Rutger Goedhart laat Laura niet koud, maar ze houdt 'm op afstand. Noud aast op een opdracht van Rutger en dat lukt. Hij mag zijn huis verbouwen, op een voorwaarde: hij moet z'n oma Laura overtuigen een keer met Rutger uit eten te gaan. Is die koppelactie wel zo onschuldig als Noud denkt?
* Er komt eindelijk een DNA-test die moet uitwijzen wie nu de vader is van baby Lana. En hierbij dan als 1e de primeur: de vader is….. Ja duh! Dacht je nu echt dat we dat gingen vertellen?
* Oke, nog een nieuwtje om het af le leren: ER is naast een twitteraccount, de GTST-site en een Hyvespagina nu ook een faceboobkpagina. Daar vind je nog meer hot news. En als je geluk hebt, lees je er allerlei posts van de cast!

2. Op de poster: Jan Kooijman
Let op fans: deze week staat Jan Kooijman op de poster in de Hitkrant. En wat voor een. De castfoto van hem is pas een paar dagen geleden bekend gemaakt en staat nu al in de hitkrant! Kopen dus!

3. Volgende week: Marly van der Velden
Vermoedelijk staat Marly van der Velden volgende week op de cover van de hitkrant. Een GTST-intervieuw wordt het met o.a. "Ik had anorexia"