Het beste personage DE FINALE: de kandidaten! (6 t/m 10)

0
293

Wekenlang hebben 91 personages gestreden om een plek in finale, om daarmee het beste personage te winnen. De volgende tien staan in de eerste finale die de nummers 6, 7, 8, 9 en 10 zal bepalen!

Nick Sanders: (2003-2009) – Christophe Haddad
Nick maakte een grande opening, want hij verkachtte Sjors, wat hem nog jaren heeft achtervolgd. Vele liefdes, waaronder Sjors en Charlie. Hij verliet GTST door toedoen van zijn tante Maxime. Hij moest naar een kliniek. Is Nick Sanders jou lievelingspersonage? Stem NU op hem!

Maxime Sanders: (2008-heden) – Zoë van Ast, Marjolein Keuning
Maxime kwam de serie in als het niet al te lieve zusje van Ludo Sanders. Ze verwijt hem alles en wil op dit moment alles van hem afpakken. Ze nam de 'bitchrol' over van Dian Alberts en schitterd nog elke avond als Maxime. Is Maxime Sanders jou lievelingspersonage? Stem NU op haar!

Rik de Jong: (1995-2002, 2002, 2003, 2004, 2007-heden) – Ferry Somogyi
Kwam binnen als medewerker van hotel Dendermonde. Hij stal het hart van Anita Dendermonde. Nu is hij tot over zijn oren verliefd op de mooie Charlie Fischer. Is Rik de Jong jou lievelingspersonage? Stem NU op hem!

Ludo Sanders: (1996-2006, 2006-heden) – Erik de Vogel
Ludo is al jaren de badguy van GTST. Na een kleine onderbreking was hij weer terug. Ondertussen met vele liefdes en kinderen, met als zijn grote liefde Janine Elschot. Is Ludo Sanders jou lievelingspersonage? Stem NU op hem!

Anita Dendermonde: (1992-2003, 2004, 2006-2009) – Sabine Koning
Kwam de serie in als de dochter van Gerard, de liefde van Helen. Maar daarna was ze allang niet meer dochter van… Ze is ondertussen uitgegroeid tot een van de gezichten van GTST. Ze verliet der serie na een dramatisch auto-ongeluk Is Anita Dendermonde jou lievelingspersonage? Stem NU op haar!

Charlie Fischer: (1999-heden) – Aukje van Ginniken, Toncy van Eersel, Lieke van Lexmond, Tamara Brinkman
Als eigenwijze dochter van Barbara kwam ze de serie samen met haar in. Zij kreeg ook vele liefdes waaronder, Nick, Dennis en Rik, waar ze nog steeds mee is. Vele vriendinnen zijn er bij haar doorheengegaan door de jaren heen. Is Charlie Fischer jou lievelingspersonage? Stem NU op haar!

Lorena Gonzalez: (2007-heden) – Gigi Ravelli
De arrogante Lorena kwam haar moeder op zoeken en is nooit meer weggegaan. Ze maakt vele het leven zuur en daardoor blijft geen enkele man bij haar, zoals Nick en Bing. Vriendinnen zijn ook moeilijke te krijgen, maar ze heeft er op dit moment beste wat. Is Lorena Gonzalez jou lievelingspersonage? Stem NU op haar!

Bowien Galema: (1997-2000) – Tanja Jess
Ging trouwen met Stefano Sanders, maar had een affaire met Ludo Sanders. Toch trouwde ze met Stefano, maar dat viel in verkeerde aarde bij Ludo. Hij ging haar achterna op huwelijksreis en hielp haar niet toen ze van een cliff dreigde te vallen. Ze overleed door Ludo's schuld. Is Bowien Galema jou lievelingspersonage? Stem NU op haar!

Yasmin Fuentus: (2002-2005) – Fajah Lourens
Was ook een liefje van Stefano Sanders. Ook zij trouwde met hem. Hun geluk mocht echter niet lang duren. Wanneer Stefano uit woede Nick aanrijdt, rijden ze in het water. Yasmin overlijdt. Is Yasmin Fuentus jou lievelingspersonage? Stem NU op haar!

Danny de Jong: (2009-heden) – Jan Kooijman
Kwam om Rik op te zoeken en om hem te helpen om over Anita heen te komen. Hij heeft al veel liefdes gehad, waaronder Sjors, Maxime en Ronja. Nog steeds wandelt hij door Meerdijk, maar nu als trotse vader van Lana Langeveld. Is Danny de Jong jou lievelingspersonage? Stem NU op hem!