GTSTflits: Suriname en de TV kantine!

0
24

Lorena valt waarschijnlijk van waterval:
Er is laatst naar buiten gebracht dat er een personage van een waterval zal vallen in Suriname. Het kan Maxime, Jack, Lorena of Nina zijn, maar iedereen gaat er vanuit dat het Lorena is omdat Gigi aangaf een tijd in ijskoud water te hebben moeten liggen. Deze gebeurtenis zal in januari pas te zien zijn op televisie!

 

GTST in Suriname voor promotie:
Er zijn opnames geweest in Suriname, die zijn bedoeld voor promotie voor Suriname. De opnames hebben plaatsgevonden in Bergendal, Paramaribo en Awarradam. Ook waren o.a. de Hitkrant, De veronica en de Glossy aanwezig voor de promotie van het mooie landje. Het mooie suriname is in januari op televisie te zien.

 

Cystine en Lieke in de TV kantine:
Afgelopen vrijdag was de eerste aflevering van seizoen 3 van de TV kantine. De, met gouden televizierring bekroonde, serie is vrijdag na ongeveer een half jaar weer terug op de buis. Lieke van Lexmond (Charlie in GTST) was als gastrol te zien in de TV kantine. Ze speelde Wednesday, van de Addams Family. De rest van die familie werd gespeeld door Ruben Nicolai, Irene Moors en natuurlijk Carlo Boshard. Cystine Carreon (Nanda Verhoeven) was diezelfde aflevering te zien als Tippiwan die in een schurkenflat woonde met een baby.