GTSTdag! 8 juni 2010

0
259

Sjors en Bing zijn dolgelukkig dat ze gaan trouwen en gaan naar de koning, waar champagne wordt geschonken voor het echtpaar. Dan komt Wiet binnen en is bijna gelijk weer weg samen met Noud. Noud gaat met Wiet praten in de Roseboom en zegt dat ze het weer goed moet maken met Sjors. Wanneer Sjors thuis thee aan het zitten is, komt Wiet binnen en biedt haar excuses aan. Sjors vraagt of Wiet haar bruidsmeisje wil zijn en Wiet zegt ja. Ze gaan een jurk uitzoeken voor Wiet. Ondertussen verteld Bing aan Danny dat hij en Sjors gaan trouwen.

Dex zit op het minifeestje van Sjors en Bing alweer tegen Nina te zeuren dat hij naar Praag met haar wil. Nina zegt daarop dat ze niet met hem wil trouwen als hij naar Praag gaat. Dex vraagt later waarom ze dat zei. Ze antwoord dat ze tasjesdief hier niet kan laten. Bij haar vader zegt haar vader precies hetzelfde als wat Dex zei: Ze kan tasjesdief meenemen naar Praag en een Praagse collectie beginnen. Nina vindt dat dit niet kan.

Danny en Maxime krijgen ruzie omdat Danny heeft besloten om met de affaire te kappen. Er vliegen kwetsende woorden heen en weer van: Nu snap ik waarom je een kind gebruikt, en: Nu snap ik waarom Sjors voor een echte vent heeft gekozen. Hierop gaat Maxime naar huis. Thuis is ze zeer verdrietig omdat alles haar in de steek laat. Ze gooit zelfs een glas kapot tegen de muur. Ze probeert Isabella nog te bellen en over te halen, maar die hangt op. Dan staat Nina op de stoep met de mededeling dat ze niet vind dat het kan wat Maxime heeft gedaan. Maxime vraagt aan haar of ze alsjeblieft met haar contact wil houden omdat zij de enige is die ze nog heeft.

Held van de dag:
Wiet, omdat ze sorry heeft gezegd tegen Sjors.

Stelling: Als ik Nina was zou ik geen contact meer willen met Maxime.

9 juni in GTST:
Isabella raakt in paniek als ze een dagvaarding van de rechtbank krijgt. Danny verstoort een romantisch samenzijn van Rik en Charlie. Nina krijgt een ander (het ware?) gezicht van Maxime te zien en schrikt daar van. Het feit dat Maxime niemand meer heeft, brengt haar tot een drastisch besluit.