GTSTdag! 7 juni 2010

0
247

Wanneer Lorena in Charlie's is, stapt er een zwerver binnen en vraagt of zij zijn haar wil knippen. Dan laat hij het geld zien: 15.000 euro. Lorena schrikt en dat ze niet weet waar dat geld vandaan komt. Herman gaat dan weer weg met de belofte dat hij naar thailand gaat met het geld. Jack is ondertussen in de Roseboom Lucas nogmaals aan het ondervragen. Lucas laat niks los. Jack zegt dat hij de cel in kan gaan als hij liegt. Lucas gaat naar Lorena en vertelt dat hij dit niet meer vol houdt. Lorena zegt dat het wel goed komt als hij niks zegt. Ondertussen wil Herman net tegen Jack vertellen wat hij wel niet gevonden heeft maar Jack heeft geen interesse.

Ludo heeft een diepgaand gesprek met Maxime en hij zegt dan ook dat ze nooit een familie zou krijgen als ze zo doorgaat. Maxime wordt woest en dreigt dat ze Amy ooit zal krijgen. Ludo kan haar niet geloven. Wanneer Ludo weer thuis is zegt hij alles tegen Janine. Ze zegt dat het wel goed loopt. Maxime gaat ondertussen naar Danny. Danny wil haar zoenen maar dat wil ze niet. Alleen dat hij haar vast houdt. Dan zegt Danny dat hij er niet meer mee verder wil wat er tussen hen speelt.

Bing vraagt Sjors of zij met hem wil trouwen. Sjors geeft geen antwoord en denkt dat hij dit vraagt omdat hij Danny een hak wil zetten. Jef gaat met Bing praten en maakt hem duidelijk dat ze er nog even over moet nadenken want ze heeft nog geen ja of nee gezegd. Ondertussen praat Janine met Sjors. Janine weet haar om te praten omdat hij de liefde tussen hen echt meent. Sjors vraagt of Bing naar de Roseboom moet komen. Daar vraagt Sjors hem ten huwelijk. Bing zegt dat hij het niet wil omdat ze dat doet omdat ze een goed gezin wil hebben voor de baby. Dan zegt hij dat het een grapje is. Ze zeggen allebei JA en zoenen elkaar innig.

Held van de dag:
Sjors Langeveld, omdat ze toch trouwt met Bing.

Stelling: Lucas vertelt binnekort toch wel wat hij weet van Lorena.

8 juni in GTST:
Dex moet erg zijn best doen om Nina mee te krijgen naar Praag. Danny vindt dat hij niet langer Maximes toy-boy moet zijn. Sjors probeert Wiets verdriet weg te nemen; ze leggen het bij als Sjors haar vraagt een speciale taak te volbrengen. Nina weet uit Maxime te krijgen wat haar nou écht bezighoudt.