GTSTdag! 6 september 2010

0
285

Maxime komt bij Charlie en Rik vragen of ze Amy krijgt. Amy is echter daar niet, maar al bij Ludo ingetrokken. Daarop komt Maxime bij Ludo en eist Amy op. Ludo zegt nee en Amy wil ook bij Ludo blijven. Een tijdje daarna komt Maxime binnen met iemand van de kinderbescherming binnen. De meneer eist dat Amy naar Maxime gaat anders haalt hij er versterking bij.

Lorena is boos op Jack dat hij niet er was en dat ze bedreigt is. Ze verlaat boos de boot. Jack komt daarna in de Koning bij haar en zegt dat het hem spijt en verteld hem dat ze onder beveiliging komt. Lorena boeit het niet en laat Jack links liggen.

Danny en Bing zijn allebei trots op het kindje. Wanneer Danny Lana wil aanraken mag dat niet van Bing. Bing denkt dat het van hem is, terwijl Danny weer vindt dat het kind van hem is. Wanneer ze in het ziekenhuis komen, mag Danny ook het kindje niet vasthouden en stuurt Bing Danny weg. Sjors wijst hem erop dat het niet zeker is wie de vader is en dat het kind wel erg blank is. Wanneer ze thuis zijn doet Bing alles voor Sjors en 'zijn' dochter. Wanneer Sjors naar bed gaat en ook Lana in haar bedje legt, moet ze nog naar de wc. Wanneer ze terug komt ziet ze Bing met een woeste blik naar Lana kijken.

Held van de dag:
Danny, omdat hij toch rustig blijft, ondanks de omstandigheden.

Stelling: Danny is de vader van het kind!

NIEUW: Quote van de dag: (Lorena tegen Jack, wanneer Jack aan Lorena zegt dat hij ook wel beveiliging voor haar had geregeld) "Helaas, WEER te laat"

7 september in GTST:
Om elke twijfel over het vaderschap uit de wereld te helpen, oppert Sjors dat Danny en Bing een DNA-test doen. Ook al heeft Maxime Amy, dat wil nog niet zeggen dat Amy zich daar ook thuis voelt.