GTSTdag! 4 mei 2009

0
135

Dex blijft boos op Martijn dat hij Nina niet eerder hielp. Martijn zegt ook tegen Irene dat Dex gelijk heeft, maar Irene vind dat onzin. Irene gaat uiteindelijk te keer tegen Dex, maar Dex loopt boos weg.

Jack voelt jaloezie opkomen, als hij Ludo en Janine bij elkaar ziet. Sjors confronteert hem hier mee terwijl hij dat niet wil. Janine zegt later door de telefoon dat hij niet naar het ziekenhuis hoeft te komen. Jack ziet 'groen' van jaloezie en Sjors confronteerd hem er nogmaals weg, maar Jack loopt boos weg.

Danny begrijpt niet waarom Sjors zomaar weggaat en confronteerd haar hiermee, maar ze gaat er niet op in. Ook Irene vind het raar dat ze weggaat. Danny gaat later de dag naar Sjors toe en zegt dat het hem spijt. Sjors accepteerd zijn exuses.

Nina word door dokter vergeer onderzocht. Later komt dokter Vergeer terug en zegt dat haar hele rechterhelft vanaf haar nek verlamd is, hij weet niet of het voor altijd is. Ludo vind dat super raar. Ze zeggen tegen Maxime dat ze niks tegen Nina mag zeggen. Later komt Maxime bij Nina en begint gelijk over Berlijn dat Nina daar over 2 dagen wel heen kan. Janine word hier boos om en bedreigt haar: als ze nog 1 keer zoiets uit haalt zorgt Janine ervoor dat ze nooit meer bij Nina in de buurt komt!

Stelling: Maxime luisterd toch niet naar Janine.

Held van de dag: Ludo Sanders: omdat hij ondanks zijn haat tegen Jack wel vriendelijk voor hem blijft.

Morgen in GTST:
Dex eist dat Martijn Ludo bekent dat hij een fout heeft gemaakt. Charlie herkent zich in Nina en probeert haar te helpen. Lorena heeft een idee hoe ze uit de problemen kan komen en onderneemt meteen actie.