GTSTdag! 30 juni 2010

0
207

Wanneer Lorena net uit bed komt hoort ze geluiden vanaf het dek. Ze verstopt zich achter het trappetje. Dan komen Lucas en Wiet binnen. Ze vinden een BH en denken dat Jack een nieuwe liefde heeft. Wanneer Jack binnen komt vragen ze hem de hemd van het lijf. Jack zegt dat het pril is en dat ze nu weg moeten. Ze gaan weg en Lorena komt boos onder het trappetje vandaan. Jack moet er eigenlijk wel om lachen. Later bij het eten zit Jack haar een beetje uit te dagen. Niet wetend dat iemand ze aan het bespieden is.

Wanneer Jef in de koning aan het werk is komt er een vrouw binnen die zegt dat ze wacht op een vriendin van boven. Jef verteld haar dat Lorena er niet is. Ze is op vakantie. De vrouw vindt het raar omdat ze hebben afgesproken. Ze gaat weer weg. Jef raakt bezorgd en belt Rosa op. Rosa komt naar hem toe en verteld hem dat ze bij Jack zit ondergedoken. Ondertussen zit de onbekende vrouw ze te bespieden. Daarna gaat ze naar de boot.

Bij Isabella treden complicaties op en ze wordt onderzocht. Wanneer Ludo binnenkomt begint ze gelijk weer over Amy. Ze wil het regelen. Ludo verteld haar dat de notaris er mee bezig is. Dan komt de arts om Rik en Charlie het nieuws te vertellen. Isabella heeft een bacterie in haar lijf die haar organen langzaam 'opeten'. Charlie is geschokt en gaat naar Isabella. Isabella weet het nu zeker: ze gaat Dood. Charlie zegt dat ze gewoon moet vechten. Rik kan het even niet aan en gaat naar een weiland. De gedachtes van Anita flitsen door zijn hoofd. Wanneer Charlie en Rik thuis zijn, wil Rik Charlie troosten en andersom. Charlie weet niet of Rik over Anita heen is. Rik zegt dat ze van haar houdt en vraagt haar ten huwelijk.

Held van de dag:
Rik, omdat hij wil bewijzen dat hij van Charlie houdt.

Stelling: Rosa had het Jef niet mogen vertellen.

1 juli in GTST:
Na een moeilijke nacht is Bing hevig verontrust over Sjors’ zwangerschap. Isabella stort haar hart uit bij Charlie en Amy. Ludo loopt iemand tegen het lijf die hij nooit in het ziekenhuis verwacht had.