GTSTdag! 3 juli 2009

0
320

Als Jack bij Janine een arm om haar heen slaat voor de ogen van Ludo wordt Ludo gek! Ludo gaat zoenen met Lies en ook de kleren vliegen uit. Ze vinden daarna dat niemand dit mag weten en heel onproffesioneel was! Jack en Janine zijn dolgelukkig met elkaar en Lucas doet bij hun er lekker een schepje boven op. Ludo is laaiend en wil wraak. Hij denkt dat de relatie van Jack en Janine niet lang stand houdt…….

Lorena wil de rechter echt overhalen dat het haar schuld is. Bing zegt dat het niet waar is en de rechter gelooft Bing. Bing wordt veroordeel voor een half jaar waarvan 3 maanden voorwaardelijk. Lorena kan het niet geloven dat hij dit voor haar doet. Ze nemen op de gang afscheid van elkaar. Thuis wordt Jef laaiend op Lorena en zegt dat niet de hele wereld om haar draait. Ze kan er niet tegen. Jef loopt weg. Bing wordt ondertussen opgesloten in de gevangenis en wordt gelijk gek door zijn caustrofobie………

Nick komt woedend bij Maxime aan en begint tegen haar te schreeuwen. Maxime vindt het wel grappig en gaat er vrolijk op in. Nick loopt boos weg. Later staat Nick buiten achter een boom en ziet een gesprek tussen lies en ludo en ludo en maxime. Als Ludo en Lies weg zijn en Maxime naar binnen is. Sluipt Nick naar binnen naar het zwembad. Maxime gaat baantjes trekken en hoort iets vallen, ze vind het raar maar duikt het zwembad in. Als ze net klaar is hoort ze weer wat vallen. Er bekruipt haar een angstig gevoel. Dan komt Nick met een sjaaltje en wil Maxime er mee wurgen, het lukt hem in de eerste instantie wel maar dan geeft Maxime hem en trap en ze vallen in het zwembad. Daar vechten ze door en Nick blijft haar wurgen. Dan vallen de ogen van Maxime dicht. Ze drijft bewusteloos weg……….

Held van de dag:
Bing, omdat hij zichzelf toch liet opsluiten om Lorena in bescherming te nemen.

Stelling: Maxime is niet dood.

7 September in GTST:
'onbekend'