GTSTdag! 29 juni 2010

0
20

Rutger raakt met Laura aan de praat in de Roseboom. Hij geeft haar vele complimenten over dat ze nog geen oma kan zijn en of ze met hem wil lunchen. Wanneer Laura wegloopt met Noud begint Noud tegen haar te zeggen dat ze een nieuwe liefde krijgt. Laura wordt hier boos over. Noud weet het nu zeker: Laura is verliefd! Later gaat Rutger naar het huis van Martijn en Irene. Wanneer Irene open doet herkent ze hem niet, maar dan komt Martijn. Het is zijn oom! Irene geeft toe het niet zo te hebben op oom Rutger.

Bing leest verhalen op internet over moeders die dood gaan bij de bevalling en wordt er bang van. Sjors verteld hem dat ze het al wist en dat ze probeert niet bang te zijn. Wanneer Sjors wil gaan zitten aan de tafel stoot ze haar teen. Ze maakt een paar geluiden, omdat het zeer doet. Bing denkt echter dat ze gaat bevallen. Het pakt alles wat nodig is. Hij heeft ook al een vrouw gebeld. Wanneer hij de auto wil pakken, zegt Sjors dat ze haar teen heeft gestoten. Bing zucht diep en Sjors lacht zich rot. Dan grijpt ze naar haar buik en schiet Bing weer in de stress. Sjors begint weer te lachen en Bing zucht weer.

Ludo zit bij het bed van Isabella. Isabella begint weer over de voogdij en wil het zo snel mogelijk regelen. Dan komt Charlie binnen en die valt uit tegen Ludo. Isabella verteld haar dat het haar keus is dat het zo snel wordt geregeld. Ludo gaat weg en thuis praat hij met een man. Als Isabella morgen haar handtekening zet, kan er niks meer mis gaan. Isabella ligt ondertussen in het ziekenhuis en voelt zich niet goed worden. Ze wil de alarmknop indrukken, maar slaat wat dingen aan de kant. Dan valt haar hoofd op bed en ligt ze doodstil.

Held van de dag:
Sjors, omdat ze best wel rustig blijft over de bevalling.

Stelling: Sjors had Bing niet zo te grazen moeten nemen.

30 juni 2010 in GTST:
Er treden complicaties op bij Isabella. Rik denkt aan het verleden en neemt een beslissing over de toekomst. Een onbekend meisje probeert er bij Jef achter te komen wat Lorena's verblijfplaats is. Hierdoor raakt Jef verontrust. Als hij een zoektocht naar Lorena op touw wil zetten, moet Rosa een geheim verraden. Wiet en Lucas ontdekken dat Jack damesbezoek heeft gehad op de boot en zijn reuzebenieuwd wie dat was.