GTSTdag! 27 december 2010

0
71

Sil zegt tegen Rikki dat hij zich aan gaat geven en het eerst aan zijn moeder verteld. Rikki wil het eerst niet, maar legt zich er bij neer. Sil gaat naar zijn moeder en roept haar naar boven. Wanneer Laura boven is wil hij het net zeggen. Dan komt Rikki binnen en die verzint dat ze misschien zwanger was, maar dat dat niet zo is. Laura is verbaasd, maar gelooft het. Als Laura weg is, wordt Sil boos op Rikki, maar Rikki weet het goed te praten.

Nina wil Noud en Ludo samen ergens heen zien gaan. Noud zegt dat hij niet kan, maar Nina gelooft hem niet. Die avond gaat ze met Janine en Ludo uit eten en haalt ze Ludo over. Dan gaat ze naar Noud met een golfsetje. Ze wil dat hij ook gaat. Noud zegt dat hij niet gaat.

Charlie is helemaal gestressd in de gevangenis en verteld een heel verhaal aan Jack. Ze denkt nu echt dat ze het gedaan heeft, omdat Morris het had verdrongen toen hij de kogels had verwisseld in het moordspel. Daarna is moet Charlie voorkomen, waar ze te horen krijgt dat haar voorlopige hechtenis wordt verlengt. Rik probeert daarna op allerlei manieren haar vrij te krijgen. Hij licht zelfs Sjors is, maar die kan niks voor hem doen. Dan gaat hij naar Jack en zegt tegen hem dat hij Rutger heeft vermoord.

Held van de dag:
Ludo, omdat hij het wil proberen met de relatie van zijn dochter.

Stelling: Jack gelooft Rik.

Quote: (Charlie tegen Jack)"Misschien zit het wel gewoon in de familie"

28 december in GTST
Ludo vindt het uitje met Noud maar niks, toch weet Noud hem op de golfbaan te verbazen. In een ultieme poging om Charlie vrij te krijgen, doet Rik een opmerkelijke bekentenis bij Jack. Hij belandt hierdoor in de cel.