GTSTdag! 20 mei 2009

0
350

Vickey wil niet op het voorstel van Frederik van Waals in gaan. Ze belt hem nog wel even zegt ze. Noud komt daarna ook met een idee: het huis verhuren! Dan zijn ze in 10 maanden van de schuld af. Als hij belt hoort hij dat het niet kan. Vickey biecht dan op wat Frederik gezegd heeft. Noud wil het absoluut niet en Vickey belt hem af.

Ronja wil Danny inlaten zien dat hij moet stoppen met Sjors. Hij wil niet luisteren en gaat weg. Ronja word wanhopig en breekt in Danny's laptop. Sjors is ondertussen tips voor Danny aan het schrijven en mailt die naar zijn mailbox. Ronja komt in Danny's mailbox en leest de mail. Ze confronteert Sjors ermee. Dan komt Danny, hij vraagt of Ronja zijn mailbox heeft gehackt.

Barbara is op bezoek bij Irene en zegt dat ze geen therapie hoeft. Ze komt Martijn ook de hele tijd tegen. Irene is eigenlijk boos op Martijn dat hij zijn probleem ook met Barbara heeft besproken, maar ze zegt later tegen Barbara dat het hem goed heeft gedaan.

Held van de dag:
Vickey, omdat ze Frederik heeft afgebeld voor Noud.

Vandaag in GTST:
Bing confronteert Danny met zijn egoïstische gedrag. Nina wordt hard aangepakt bij haar revalidatie, tot schrik van Janine. Jack krijgt een bericht van Laura en is bang voor de gevolgen.