GTSTdag! 20 december 2010

0
789

Rikki gelooft Sil eerst niet. Later wel. Sil laat ook de pook zien. Rikki weet niet wat ze moeten doen en wil naar de politie. Op het moment dat Sil naar de politie wil gaan houdt Rikki hem tegen. Ze komen er wel uit zegt ze. Sil stemt in.

Lucas wil van Edwin weten wat de zoen betekende. Edwin zegt dat hij druk is en draait erom heen. Zelfs als Lucas zegt dat Edwin homo is draait hij er om heen. Lucas zegt later tegen Janine dat hij niet begrijpt dat er nog steeds mensen zijn die niet uit de kast durven te komen.

Wiet laat Sjoerd duidelijk weten dat zij hem niet gebruikt heeft en wel vrienden wil blijven. Sjoerd is het zat en stuurt haar weg. Hij gelooft haar niet.

Rik heeft net iemand weggebracht als taxichauffeur en krijgt een opdracht van Laura. Iemand wil naar Milaan. Rik neemt het aan en is dus een paar dagen weg. Charlie is ondertussen aan het winkelen en heeft alle koopjes weten te halen.

Jef vindt dat Lorena tegen iedereen moet zeggen dat ze alles al wist, maar ze doet het niet. Ze biedt Charlie wel aan om haar loon iets in te houden, maar dat wil Charlie niet. Jef is nog niet blij. Lorena geeft later wel haar dure spullen van o.a. de banketbakker aan Charlie. Jef heeft ondertussen aan Laura verteld wat Lorena wist. Laura gaat naar Lorena en confronteert haar. Charlie heeft het ook gehoord.

Held van de dag:
Wiet, omdat ze Sjoerd eerlijk de waarheid heeft verteld.

Stelling: Edwin is inderdaad homo.

Quote: (Lorena tegen Charlie)"Dan neem jij dit en neem ik de.. nasi…!,"

21 december in GTST:
Charlie vliegt iemand aan als de waarheid haar te veel wordt. Noud verheugt zich op een leuke avond, maar raakt verzeild in een date from hell. Maxime is aangenaam verrast als ze Danny hoort spreken over hun relatie. Als ze het er met hem over wil hebben, loopt het totaal uit de hand.