GTSTdag! 2 juli 2010 DE CLIFFHANGER

0
13

Lorena wordt 's ochtends wakker. Wanneer ze in het zitgedeelte loopt hoort ze een geluid op het dek. Jack gaat kijken, maar ziet alleen een jongetje. Lorena is weer wat  gerustgestelld. Jack wordt dan gebeld en moet weg.

Sjors is thuis bij Bing en wil er even op uit gaan. Bing wil met haar mee, maar dat mag niet van haar. Wanneer ze weg gaat, komt Danny bij de Toko. Bing wil dat ie weg gaat. Hij gaat niet weg tot dat Sjors er weer is.

Sjors komt bij Jack op de boot en treft daar Lorena. Dan breken de vliezen van Sjors en komen er weeën. Ze gaan naar het dek en daar zien ze dat de boot niet meer in de haven ligt. Lorena legt dan uit dat ze onderduikt bij Jack. Dan komt Tiffany (alias Priscilla) naar boven en bedreigt de twee met een pistool. Lorena en Sjors lopen naar de andere kant van de boot en Tiffany loopt met ze mee. Wanneer Tiffany per ongeluk haar pistool laat vallen duwt Lorena haar: ze valt achterover in het water.

Ondertussen heeft Jack door dat de boot niet meer in de haven ligt. Hij belt Danny en Bing. Ze gaan met z'n drieën kijken waar de boot is gebleven.

Op de boot helpt Lorena Sjors met puffen. Lorena wil het eerst allemaal niet doen, maar helpt haar toch. Op een gegeven moment komt het hoofdje eruit en moet Sjors nog even doorpuffen. Dan is de hele baby geboren. Ondertussen komen Danny, Bing en Jack bij de boot aan. Tiffany wil net weer aan boord klimmen, maar wordt tegengehouden door Danny. Daarna gaan Danny en Bing aan boord en komt Lorena naar buiten. Ze verteld dat het een meisje is. Danny vraagt van wie het kind is………

Held van de dag:
Lorena, omdat ze Sjors zo goed hielp met de bevalling

Stelling: Danny is de vader van het kind!

6 september in GTST:
Als Maxime Amy wil ophalen bij Charlie komt ze voor een vervelende verrassing te staan. Bing doet er alles aan om het Sjors en de baby naar de zin te maken. Danny kijkt met een jaloerse blik naar Bing. Lorena heeft het gehad met Jack.