GTSTdag! 2 juli 2009

0
294

Sjors is laaiend tegen Lorena dat ze Bing zomaar naar de gevangenis laat gaan, terwijl zij de schuldige is. Lorena wil haar duideljk maken dat hij het zelf wil. Ook Jef maakt zich druk tegen Bing over dat Lorena de echte schuldige is! Bing wil naar niemand luisteren en wil gewoon naar de gevangenis. Sjors zegt nog dat hij in paniek raakt als ze de deur achter hem dicht gooien, maar hij luistert niet. Als ze in de rechtbank zijn en de rechter net haar oordeel wil zeggen, komt Lorena overeind en zegt dat het haar schuld is. Bing zegt daarop dat het zijn schuld is. De rechter weet niet wat ze er van moet denken.

Danny blijft bij Sjors maar zeuren over zijn boek, en uiteindelijk neemt Sjors het toch maar aan, omdat ze vind dat ze toch niks goed kan en dat dan misschien wel. Danny dacht echter dat alles al was afgehandeld in de ontploffingzaak en voelt zich schuldig. Sjors gaat gewoon beginnen met het boek beter te maken.

Irene zit thuis op haar moeder, dex en ronja te wachten. Als ze er eenmaal is begint Sair gelijk te zeuren over van alles en nog wat. Aan tafel komt Barbara langs en vraagt of Martijn er is. Hij is er niet en ze gaat weer weg. Later zegt Sair tegen Irene dat ze ziet dat Barbara achter Martijn aan zit.

Charlie heeft een beetje spijt van wat ze gedaan heeft en voelt zich dan ook schuldig. Nick wordt gebeld door de kinderbescherming dat hij zijn zoon Valentijn een tijdje niet mag zien. Hij komt erachter dat Charlie de kinderbescherming heeft gebeld. Hij is laaiend en gaat naar haar toe. Charlie probeert uit te leggen waarom ze het gedaan heeft. Daar komt ook Maxime's naam in voor. Nick word nog bozer en speert weg. Naar Maxime………

Held van de dag:
Lorena, omdat ze toch zegt dat zei het gedaan heeft.

Stelling: Barbara pakt Martijn echt af!

Vandaag 3 juli 2009 in GTST:
Nick raakt door Maxime buiten zinnen, met alle gevolgen van dien. Ludo uit zijn frustratie over Jack en Janine op onverwachte wijze. Bing en Lorena moeten gedwongen afscheid nemen.