GTSTdag! 19 november 2010

0
298

Noud haast zich naar het kerkje. Lucas verteld daarna samen met Wiet aan Nina dat Noud verliefd op haar is en hij dus ook op haar. Nina is blij en gaat samen met Lucas en Wiet naar het kerkje. Nina vraagt bij de kerk of Noud even met haar wil praten. Ze geeft aan hem toe dat ze verliefd op hem is, maar hij moet weg om Laura te begeleiden.

Rutger verstopt Janine achter de deur naar de badkamer. Dan komt Jef binnen en die merkt dat er wat is. Rutger zegt dat er wat is, maar dat verteld hij later wel. Ze haasten zich naar het kerkje, waar Laura al een tijdje aan het wachten is, samen met de gasten. Ondertussen zoekt Ludo naar Janine, maar door een telefoontje van Sjors komt hij erachter dat ze bij Rutger is. Hij gaat naar de suite en treft Janine daar aan met hoofdpijn. Ze willen naar het kerkje om Laura te waarschuwen. Bij de kerk wil Laura het net afzeggen als Rutger arriveert. Dan verteld hij aan iedereen dat EEPASA niet meer bestaat en wil weggaan. Laura wil hem tegen houden, maar hij zegt dat hij het niet meer kan. Eigenlijk is hij blij dat hij van haar af is. Janine arriveert daarna bij de kerk en verteld Laura de waarheid: Rutger heeft iedereen opgelicht.

Held van de dag:
Nina, omdat ze toegeeft dat ze verliefd is op Noud.

Stelling: Iemand neemt vast wel wraak op Rutger.

Quote: (Charlie tegen Laura)"Ga jij eens onmiddelijk naar binnen, je haar!"

22 november in GTST:
Laura is ontroostbaar. Rutger wordt door Jack gehoord, maar blijft de vermoorde onschuld spelen. Als Janine instort, moet Ludo met haar naar het ziekenhuis. Daar blijkt dat haar toestand verslechterd is. Lorena smeekt Rutger om haar niet te verraden.