GTSTdag! 16 september 2010

0
284

Sjors wordt boos op Bing, dat hij dat heeft gezegd en zegt dat ie op kanrotten. Bing zegt daarna sorry voor zijn uitval, maar Sjors accepteert dit niet. Danny denkt ondertussen dat het niet goed met Sjors gaat en dat niet goed is voor Lana. Noud haalt polshoogte en zegt dat het inderdaad niet zo goed gaat. Sjors en Bing praten het uit en komen tot de conclusie dat Bing weggaat de volgende ochtend. De volgende ochtend verlaat Bing Meerdijk voor een tijdje.

Maxime heeft bezoek van de kinderbescherming en liegt alles bij elkaar. Zo zegt ze dat Ludo te veel afgeeft op haar en Amy daarvan in de war is. Dan gaat de kinderbescherming met Amy praten en zij verteld dat Isabella niet goed met Ludo kon opschieten. Dan gaat de kinderbescherming naar Ludo toe. Hij vertelt haar dat Isabella de voogdij aan hem wilde toekennen. De vrouw gelooft hem niet en zegt dat het goed is als hij geen contact meer heeft met Amy totdat de rechter uitspraak heeft gedaan.

Laura is met Janine aan het praten, wanneer ze Rutger hoort bellen met een vrouw. Laura is jaloers. Daarna gaan Martijn, Irene en Rutger eten en helpt Laura hen. Wanneer Irene en Laura alleen zijn verteld Irene dat zij het niet zo heeft op Rutger. Laura vindt hem merkwaardig, omdat Jef dat ook al vindt. De volgende dag vraagt Laura het adres van het nieuwe huis van Rutger omdat hij daar met een vrouw heeft afgesproken. Laura achtervolgd Rutger en ziet het. Dan bestormt ze Rutger en zegt tegen hem dat hij voor haar achterhoudt dat hij met die vrouw gaat wonen in dat huis. Dan stelt Rutger zijn makelaar voor aan Laura. Laura kijkt beschamend en dan vraagt Rutger waarom ze het eigenlijk zo erg zou vinden als Rutger met een andere vrouw in dat huis zou gaan wonen.

Held van de dag:
Bing, omdat hij zijn excuses steeds aanbood

Stelling: Laura mocht Rutger nooit gaan bespioneren

Quote: (Laura tegen Noud)"Daar kan ik zijn post naar toe sturen, doorsturen bedoel ik"

17 september 2010:
Als Jack langskomt in het ziekenhuis reageert Lorena uiterst emotioneel op zijn zakelijke houding. Lucas probeert het bij te leggen met Noud, maar Wiet dwarsboomt dit. Laura doet Rutger een voorstel.