GTSTdag! 16 juni 2010

0
282

De weeën van Sjors stellen uiteindelijk niks voor. Noud en Bing gaan praten en Noud stelt dan ook aan Bing voor om met Danny te gaan praten. Wanneer Bing Danny tegen komt zegt hij tegen hem dat hij het 'gekloot' niet meer wil hebben en dat Danny bij de geboorte mag zijn als hij dat wilt. Danny is eerst boos, maar zegt dan ook dat hij geen 'gekloot' meer wil en gaat op het voorstel in. Later zegt Sjors tegen Bing dat ze het zat is tussen hem en Danny. Bing zegt dat hij het heeft goedgemaakt. Sjors is gelukkig.

Isabella komt bij Irene en vraagt zich af of Ludo en zij samen bij haar in therapie komen. Irene wil nee zeggen, maar zegt uiteindelijk toch ja. Ludo probeert het ook en de twee gaan naar Irene toe. Wanneer ze aan het praten zijn worden er veel dingen uit het verleden opgehelderd. Ludo kan daar niet tegen en Isabella komt er hierdoor komt Isabella er ook achter dat er wat heeft gespeeld tussen Ludo en Irene. Ludo loopt boos weg maar Isabella houdt hem tegen. Ze zegt dat als hij nu weggaat dat hij Amy waarschijnlijk niet meer te zien krijgt.

Held van de dag:
Bing, omdat hij met Danny ging praten.

Stelling: Ludo moet weer op de stoel gaan zitten.

17 juni in GTST:
Wiet heeft Lucas nodig als ze een verrassing heeft voor Noud. Rik is bezorgd omdat Charlie weer aan het werk wil, volgens hem kan ze dat nog niet aan. Ludo verklaart het overleg met Isabella tot een mislukking.