GTSTdag! 15 september 2010

0
282

Lorena verteld aan Rosa en Jef dat ze liever dood wil dan dat ze verlamd raakt. Ze stuurt ook steeds mensen weg. Rik en Charlie wachten expres met hun huwelijk aangezien Lorena in het ziekenhuis ligt. Jef vraagt aan Charlie of zij met haar wil gaan praten, omdat zij evaring heeft. Charlie doet het, maar Lorena pikt dit niet. Toch blijft Charlie en zet ze Lorena aan het denken. Bing komt ook nog bij Lorena en zegt wat verstandige dingen tegen haar. Jef is ondertussen woedend op Jack dat hij haar meedeleven wil tonen met haar en haar van dingen beschuldigt.

Bing verteld Sjors dat hij een paar dagen bij haar weg wil. Sjors is het hier niet mee eens, maar Bing gaat toch. Bing gaat ook langs Jef, die vraagt of hij naar Lorena wil gaan. Hij gaat en Lorena zet hem aan het denken. Als hij weggaat is er een kans dat Sjors weer terug komt bij Danny. Ondertussen stuurt Sjors Danny weg bij haar omdat ze met Bing dingen wil doen. Dan komt Jack. Sjors gaat met Jack eten en komt tot de conclusie dat ze Bing wat ruimte moet geven. Wanneer Bing thuis komt vertelt hij haar dat hij toch wilt blijven. Sjors wil het nu juist weer niet, omdat ze hem ruimte wil geven. Bing wordt dan woest en zegt dat ze dan zeker samen kan zijn met papa Danny.

Held van de dag:
Charlie, omdat ze Lorena probeert te helpen

Stelling: Lorena wil inderdaad aandacht hebben

Quote: (Lorena tegen Charlie over mensen die tegen haar 'praten' later)"En dan zitten ze alleen maar tegen de mensen te praten, die mijn karretje duwen"

16 september in GTST:
Bing beschuldigt Sjors van het hebben van een geheime agenda. Laura bespiedt Rutger als hij een ontmoeting heeft met een andere vrouw. Tot woede van Ludo schakelt Maxime de kinderbescherming in.