GTSTdag! 11 juni 2010

0
256

Nina en Noud zitten te praten in de koning over Praag. Dan komt Dex binnen. Dex verstaat dat Nina mee gaat naar Praag. Wanneer hij haar daarna ermee confronteert zegt ze dan ook dat ze niet wil en loopt Dex boos weg. Later komt Nina toch weer terug om haar excuses te maken, maar toch krijgen ze weer ruzie en dit keer loopt Nina weg. Dex zit later op zijn laptop te zuchten en besluit dat hij toch in zijn eentje gaat over 2 weken.

Lorena weet zich te redden uit een verwarde positie. Ze zegt dat het niet zeker is dat ze een zak geld heeft weggegooid in de vuilniscontainer. Lorena doet daarna weer heel lief tegen Jack maar hij zegt dat hij er alles voor doet om haar voor altijd achter de tralies te krijgen omdat ze een gevaar is voor de samenleving. Lorena kan haar oren niet geloven.

Charlie krijgt een ruzie met Danny over een jampot. Omdat die van Valentijn is. Daarna komt Danny weer binnen om te zeggen dat hij wel een nieuwe pot gaat halen. Dan legt Charlie hem uit wat er nou echt aan de hand is. Danny boeit het niet echt. Dan gaat Charlie met Rik praten. Ze wil dat Danny het huis uit gaat. Rik zegt dit niet te willen, omdat ze hem te lang heeft moeten missen. Hierdoor loopt Charlie boos weg. Als Charlie weer terug komt zegt Rik dat hij wel met Danny wil praten maar hem niet het huis uitzet.

Nina, Lorena en Charlie zijn hun problemen even zat en zeuren in Charlie's bij elkaar uit. Lorena komt met het idee om voetbalvrouwen te worden. Na gelach wil Lorena even wat pakken bij de bar. Wanneer ze bukt komen er 2 inbrekers binnen en bedreigen Charlie en Nina met een mes. Lorena belt Jack maar die hangt op. Een overvaller ziet dit en pakt haar bij haar haren. Hij bedreigt haar met een mes.

Held van de dag:
Rik, omdat hij voor Charlie toch met Danny wil praten

Stelling: Jack had Lorena moeten geloven toen ze belde!

14 juni in GTST:
Met ware doodsverachting probeert Nina haar eigendommen te bewaken en dat komt haar duur te staan. Lorena moet diep door het stof als ze, onder druk van Jack, haar vrienden een enorme fout moet bekennen. Dex probeert zijn vader ervan te overtuigen dat een internationale carrière in het bedrijf van Ludo de juiste keuze is.