GTSTdag! 1 mei 2009

0
328

Martijn voelt zich steeds schuldiger en Dex spreekt hem hier ook echt op aan. Dex wrijft het er lekker in bij Martijn. Martijn voelt zich nog schuldiger. Ludo had hem nou net verteld dat hij een held is, maar zo voelt hij zich niet.

Lorena zit in de Roseboom en treft daar Laura, Laura zegt dat ze best eens kleren van haar mag lenen in plaats van Rik. Lorena weigert het aanbod, maar zegt dat ze nog wel even langs komt. Dan komt Nica de Bruijn binnen, waarmee Lorena had afgesproken. Ze probeert hem te verleiden zodat hij vergeet dat hij de gasleiding kwam controleren. Hij trapt er echter niet in en laat dan zien dat hij homo is. Lorena schrikt.

Dex zit het ook bij Sjors erin te wrijven dat ze bij Danny heeft gesnuffeld. Dex zegt tegen Danny dat Sjors iets moet zeggen. Sjors zegt maar snel dat ze een lok uit zijn oog weg haalde. Hij gelooft haar. De volgende ochtend doet Sjors raar aan het ontbijt en zegt Irene dat ze hun 2 nooit in huis had moeten nemen als ze dit had geweten. Danny zegt dat dat een misverstand is.

Ludo krijgt van de arts te horen dat Nina binnen enkele uren wakker kan worden. Ze moet in ieder geval de volgende ochtend wakker zijn. Als Nina dan wakker word, wil Ludo haar wat drinken geven. Nina wil net drinken, als ze een schokkende ontdekking doet: ze voelt haar armen niet en kan ze niet bewegen!

Maandag 4 mei in gtst:

Danny is verbijsterd als Sjors hem verwijten begint te maken. Irene probeert Martijn te overtuigen de waarheid niet te vertellen. Maxime geeft Nina verkeerde informatie tot woede van Janine.

Stelling: Wie heeft echt de schuld van Nina's ongeluk?