Flashback: Vickey’s modellenleven

0
365

Vickey zit in Teluma wanneer zij wordt gevraagd door een onbekende om model te worden. Ze lacht de man uit en zegt nee. Dex gelooft haar niet en wil er alles aan doen dat ze wel model wil worden. Dex maakt onverwacht foto's van Vickey en Vickey ergert zich dood aan hem.

Dex weet Vickey uiteindelijk toch over te halen om voor Telefonon (het telefoonbedrijf van Nick Sanders) een modellenauditie te doen. Als Vickey daar op haar auditie wacht, is Dex er ook. Dex gaat steeds dichter naar Vickey en zoent haar. Noud komt dan net binnen en ziet dat zijn vriendin met zijn beste vriend aan het zoenen is. Hij is woest rent weg en maakt het later uit met Vickey.

Vickey wordt uitgekozen om bij telefonon model te zijn. Ze gaat met Dex naar de fotostudio en doet van allerlei kleding aan om te poseren: een zonnehoed, een schattig roze jurkje, strikjes in het haar en nog veel meer. Dan komt Vickey op eens naar Dex met een lingerie setje. Dit trekt ze dus echt niet aan. Dex doet net alsof hij met Nick belt en zegt daarna tegen Vickey dat het niet anders kan. Ze trekt het aan of ze moet haar baan inleveren. Vickey besluit om het aan te trekken.

Dex gaat steeds verder en de 2 krijgen een relatie. Noud is stikjaloers en Vickey voelt zicht schuldig. In Teluma wordt Vickey opeens verrast met haar nieuwe campagne foto's door haar vrienden. Ze is blij maar ziet Noud iets verderop heel jaloers kijken. Later begint Vickey volgens haar vrienden steeds verwaander te doen. Ze verliest al haar vrienden.

Op een gegeven moment komt er een fotoshoot buiten met Vickey dat ze met mensen die van haar fan zijn op de foto kan. Vickey trekt het echt niet meer van Dex en wil weg. Dex dwingt haar niet weg te gaan. Als er dan 2 dronken jongens met haar op de foto willen en haar lastig vallen ziet Vickey dat Dex niks door heeft. Jef komt aangelopen en heeft het echter wel door. Hij haalt de jongens bij haar weg en wordt boos op Dex: hij had beter op moeten letten. Jef gaat weer weg en daarna heeft Vickey het te koud. Ze klaagt maar Dex vindt dat ze op moet houden. Noud ziet dat en haalt Vickey van het podium. Hij loopt met Vickey in haar armen weg.

Vickey wil weten wat dit betekent en Noud zegt dat het niks voor stelt. Anna – de nieuwe vriendin van Noud – heeft alles gezien en wil de waarheid van Noud weten: is hij nog wel verliefd op haar. Noud legt haar uit dat hij haar heel lief vindt, maar niet verder met haar wil. Vickey en Dex zijn nu ook uit mekaar. Noud en Vickey komen weer bij elkaar.

Vickey is helemaal klaar met het modellengedoe en met Dex en besluit te stoppen. Maar dan komt Dex met de mededeling dat zij een ton moet betalen om van telefonon af te zijn. Noud en Vickey bedenken van alles, maar niks helpt. Dan komt Frederik Waals in beeld en die bied haar een ton aan als zij hem helpt met een zakendeal. Vickey besluit dit te doen. Noud is jaloers maar kan zich er later wel in vinden. Ze heeft een ton en is van alles nu af.

Hoofdrolspelers:
Vickey Pouw (Liza Sips)
Dex Huygens (Emiel Sandtke)
Noud Alberts (Ruud Feltkamp)
Anna den Hartog (Sophie Mentens)
Jef Alberts (Bartho Braat)
Frederik Waals (Rene van Kooten)
Nick Sanders (Christophe Haddad)