Fajah Lourens heeft dubbel gevoel over film

0
76

Hoewel Fajah, Yasmin in GTST, trots is op haar rol in Als Je Verliefd Wordt, vindt ze het ook moeilijk om naar de film te kijken.

Tijdens de opnames zat Fajah namelijk midden in haar scheiding. " 's Avonds lastige gesprekken voeren en de volgende ochtend weer fris en monter voor de camera, dat vrat energie," vertelt de actrice en DJ aan AD. "Volgens mij is het in de film ook wel een beetje te zien. Ik zag er in die tijd, door al privé-beslommeringen, niet bepaald goed uit,"
De film geeft Fajah echter ook kracht:"Het gaf me weer de hoop dat ik het in mijn eentje ook prima kan rooien." De actrice heeft twee kinderen van 11 en 4, waar ze veel aandacht aan heeft besteed de laatste jaren:" De jongste gaat inmiddels ook naar school, waardoor ik weer wat meer tijd overhoudt voor andere dingen."
Een terugkeer in GTST zal Fajah niet overwegen. "Dat is niet meer te combineren met mijn werk als DJ. Ik denk dat ik het spaans benauwd zou krijgen als ik me weer voor langere tijd aan zo'n soap zou verbinden." RTLboulevard

© GTSTistop, 2012