De officiëlle CliffhangerFoto’s!!

0
43

De 2 bovenste foto's hebben jullie al gezien maar nu zien jullie hem met scherp beeld, op de onderste foto zie je Bing die net is gearresteerd voor iets wat hij niet gedaan heeft!! Hieronder kan je lezen wat er nou allemaal in de cliffhanger week gaat gebeuren:

* Maxime bazuint rond dat Nick verantwoordelijk is voor de blauwe plekken van zijn zoon Valentijn. Zij haalt Valentijns moeder, Charlie, over om de kinderbescherming in te schakelen. Nick is razend als hij dat hoort en vereert Maxime met een bezoekje. In haar zwembad komt het tot een adembenemende worsteling.

* Janine is helemaal in de wolken dat haar zoon Lucas vanuit New York op bezoek is. Wat ze niet weet, is dat Lucas voorlopig wil blijven. Maar hij heeft nog wel meer geheimen voor zijn moeder.

* Nina is erg blij om haar broertje Lucas te zien, maar haar vriend Dex ziet de innige band tussen de twee met jaloezie aan. Als Lucas tijdens een avondje stappen echter avances maakt naar Dex, gaat deze helemaal door het lint.

* Irene Huygens krijgt haar Amerikaanse moeder Sair Pointdexter op bezoek. De familie is blij, alleen Irene heeft moeite met haar dominante moeder. Irene's man Martijn wordt een speelbal tussen de twee kemphanen.

* Ludo baalt dat zijn ex Janine het zo goed kan vinden met Jack. Ludo probeert hem de schuld van de gasexplosie in de schoenen te schuiven. Als dat dreigt te mislukken, uit hij zijn frustratie bij een andere dame. De twee belanden zelfs met elkaar in bed. En dat kan die vrouw zich in haar beroep helemaal niet permitteren…

* In de rechtszaak tegen Bing zorgt Sjors voor belastend bewijs. Hij dreigt hierdoor achter de tralies te belanden. Lorena doet verwoede pogingen om hem alsnog vrij te krijgen. Is zij op tijd?

De vragen die ons gaan wachten zijn:
– Komt Bing op tijd vrij?
– Is het Lies die met Ludo een bed in duikt?
– Hoe loopt de confronatie met Sair af?
– Wat gaat Dex doen?
– Komt Janine achter het geheim van Lucas?
– Overleven Nick en Maxime het zwembadongeluk?

Wat zijn JOU antwoorden op deze vragen?