De keuzes van: Lieke van Lexmond!

0
243

[x] Presenteren of [x] Acteren?
Al op jonge leeftijd leek het me leuk te presenteren. Een grote familieshow als Dancing With The Stars was natuurlijk helemaal een droom. Ik heb nooit wat met die ambitie gedaan, omdat ik altijd lekker met acteren bezig was. Toen ik bij RTL aangaf dat presenteren me ook wel leuk leek, kreeg ik de kans om dit te doen. Ik vond het nogal wat van RTL. Zenuwachtig? Natuurlijk voel ik elke vrijdagmiddag een gezonde spanning, maar echte zenuwen heb ik niet. Dat komt volgens mij ook door Beau. We klikken heel goed.

[x] Patat of [ ] Salade?
Ik vind patat heerlijk. Sowieso ben ik dol op eten. Koken vind ik ook leuk om te doen, maar helaas ben ik daar soms te druk voor.

[ ] Msn of [ ] Hyves?
Geen van beide. Ik ben geen computernerd. Ik heb liever face to face contact.

[x] Chachacha of [ ] Wals?
Ik ga voor de Chachacha. Ik hou wel van een beetje ondeugende Latin. De Engelse Wals is wat netter en meer ingehouden en dat past minder bij mij. Ik hou meer van vrolijkheid.

[x] Huismus of [x] Outgoing?
Ik ben gek op thuis zijn. Daar vind ik mijn rust, zeker als ik zo druk ben als nu. Ik ben heel erg van de huiselijke gezelligheid. Ik heb altijd bloemen in huis en steek regelmatig kaarsjes aan. Aan de andere kant ga ik ook graag uit. Ik ben gek op dansen, dus dat moet ook af en toe gebeuren.

[x] Stoer of [x] Romantisch?
Ik ben gek op avontuur. Als ik op reis ga, wil ik dingen doen en beleven. Ook vind ik mezelf best stoer in de keuzes die ik maak. Een sprong in het diepe kan soms heerlijk zijn. Maar ik benook heel attent en romantisch. Ik vind het heel belangrijk om iets liefs te doen voor een ander. Romantiek is heel belangrijk in een relatie.

[ ] Gympen of [x] Hakken?
Als medepresentatrice van Dancing With The Stars ga ik natuurlijk voor stiletto's. Die horen er gewoon bij.

[ ] Winter of [x] Zomer?
Ik vind het heerlijk om op het strand te zonnen. Maar ik ben wel blij dat we in een land leven waar we zowel zomers als winters hebben.

[x] Britney of [ ] Christina?
Sinds ik haar documentaire heb gezien, leef ik met haar mee. Laat haar maar eens naar Nederland komen om op adem te komen.

[x] In de Winkel of [ ] Online Shoppen?
Ik koop steeds vaker dingen online, maar kleding wil ik vooraf gewoon passen.

[x] Spiritueel of [x] Nuchter?
Ik ben heel nuchter, maar ik geloof wel dat er meer is tussen hemel en aarde.

[ ] Drop of [x] Chocola?
Dat is lekker makkelijk: Absoluut Chocola!!

www.hitkrant.nl

 

Overgetypt door: gtstistop.blogse.nl