3 op een rij! Top 10 mei 2010

0
252

Hieronder lees je de top 10 van nieuwtjes van de maand mei:

1. Viviënne van den Assem in GTST!
Viviënne van den Assem die al eerder in ONM en Zoop heeft gespeeld zal binnekort in GTST te zien zijn als de nieuwe vriendin van Danny: Lianne van Doorn, zo meldt de GTSTclub en ONMthabomb. Dus binnekort: Viviënne in GTST!

2. Edwin Rutten speelt nieuwe liefde Laura!
Edwin Rutten gaat de nieuwe liefde van Laura Selmhorst spelen in GTST. Dat werd afgelopen week in RTLboulevard bekend gemaakt. Hij is bekend geworden door de film van Ome Willem. Dit najaar in GTST: Edwin Rutten in GTST!

3. Isabella overleeft Meerdijk niet:
Deze week is bekend geworden dat voor Isabella Kortenaer geen come-back meer mogelijk is na haar exit. Ze gaat namelijk in de week voor de cliffhanger dood! Dit meldde de GTSTcourant. Hoe het gaat gebeuren is nog niet bekend. Wel is bekend dat het op dramatische wijze gaat gebeuren.

4. Marjolein en Julia in GTST!
Marjolein Keuning en Julia Batelaan blijven allebei in GTST. Marjolein zou er dit jaar al uit gaan, maar gaat toch niet. Julia blijft als Amy als recurring basis, net zoals Sil, Valentijn, Rikki en Rosa.

5. Laura krijgt een nieuwe liefde!
Nadat in 2008 Robert de serie verliet heeft Laura niet echt meer een liefde gehad. Nu komt daar verandering. De oom van Martijn, Rutger Goedhart steelt namelijk haar hart. Hij is echter niet uit op zijn liefde voor haar maar op haar kapitaal..

6. Het doek is gevallen!
Op 14 mei 2010 werd voorlopig de laatste aflevering van ONM uitgezonden. O.a. ex-GTST-ers Mick de Lint en Guusje Nederhorst hebben in deze 14 jaar een rol vertolkt in de serie. Of er toch nog een vervolg komt, daar moeten we nog even op wachten.

7. Georgina Verbaan is zwanger:
Georgina Verbaan heeft bekend gemaakt dat ze zwanger is. Ze speelde tussen 1997 en 2000 de rol van Hedwig Harmsen in GTST.

8. Katja Schuurman bevallen:
Katja Schuurman is bevallen van Thijs Römer. Eerst had ze al een miskraam gehad maar dit keer hebben ze dan echt een kindje op de wereld gezet. Het is een dochtertje en ze heet Sammie. Katja speelde Jessica Harmsen in GTST.

9. –

10. –