20 jaar GTST: 20 jaar vol drama!

0
21

Wie kant het zich niet herinneren. Arnie die dubbel van het lachen met Linda in het bed van z'n ouders ligt. Het lijkt gisteren gebeurd, maar vandaag is dat alweer 20 jaar geleden. In 20 jaar is er een hoop gebeurd in Meerdijk.

In al die 20 jaar zijn vele personages de revue gepaseerd. Zo zijn er vele badguys geweest als Frits, Ludo en Rien. Maar ook de vrouwen konden er wat van zoals Bowien, Cleo, Roxy, Maxime, Meike en Martine. Veel vrouwen hebben ook een jurk aangehezen en zijn getrouwd, maar de meeste ook weer gescheiden zoals, Janine, Laura, Sjors en Barbara. Mensen zijn gestorven in de soap waarvan bekende voorbeelden Frits en Anita. Geboortes konden dan ook niet wegblijven en zo kwamen Valentijn, Sil, Rikki, Guusje en vele anderen ter wereld in Meerdijk.

In 20 jaar was het heus niet altijd leuk in GTST-land. Zo zijn in 2004, 2006 en 2008 Guusje Nederhorst, Frederique Huydts en Wik Jongsma overleden, die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan Goede Tijden, Slechte Tijden als Roos, Annette en Govert.

GTSTistop feliciteerd GTST met het bereiken van deze mijlpaal. Voor het jubileum zijn een DVD, CD en Boek verschenen op de markt en is er een nieuw logo en leader gekomen. Hier kan je de leader bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=ycZBxDoMDFI. En vanavond is het dan eindelijk zo ver: 20 jaar GTST op tv, met spannende en leuke momenten. Allemaal kijken!