kabouter

0
296

Eigenlijk ben ik iemand van het mooie weer. Ik bedoel daarmee dat ik van het voorjaar en de zomer erg kan genieten. Vroeger werd ik in het najaar altijd erg somber. Gelukkig is dat tegenwoordig veel minder het geval. Het is nu zelfs zo dat ik erg kan genieten van het najaar: het is dan niet meer zo heet, de bladeren zijn prachtig, och de dagen zijn best nog lang, en het is een prachtige wandeltijd.

Toen ik een jaar of 18 was kon ik uren liggen bakken in de zon. Die tijd is voorbij. Ik vind het heerlijk als de temperaturen tussen de 18 en 23 graden liggen. Warmer hoeft niet meer. Dus dit weekend was het genieten.

spillebeen niet thuis!!Gisteren dus even de Brunssummerheide bezocht. Een prachtig wandelgebied. 15 minuten fietsen vanaf mijn appartement. Ik had mijn smartfone niet bij me. Dat had één groot voordeel, mijn focus lag meer op al dat natuurschoon. Nadeel was dat ik weinig mooie plaatjes kon schieten. De Paddestoel is gefotografeerd door mijn vriend, samen genoten we gisteren intens van een prachtige wandeling.

Kabouter Spillebeen was niet thuis, jammer eigenlijk……Laat de herfst maar komen!!

 

______________________________________________________________