ik zit hier kerstfeest te vieren..

0
38

In de dagen voor kerst, is het op t werk altijd heel druk. En daar hou ik wel van, van een beetje aanpakken. Sint gaat daardoor dan wel meestal aan mij voorbij. Zonder kinderen is dat echter niet zo'n probleem.

Kerst gebruik ik dit jaar om lekker niks te hoeven.

Zo sliep ik eerste kerstdag uit tot ca half 12. Moet kunnen. Daarna verwende ik me met een heerlijk ontbijt. Koffie, broodjes met pindakaas, wat cruesli en yoghurt.
Daarna las ik 2 uurtjes wat in allerlei tijdschriften en oude kranten, lezen vind ik nu eenmaal heerlijk.

Rond 4 uur maakte ik een heerlijk lasagna, recept had ik van een collega. Ik had t nog nooit zelf gemaakt. Nu ben ik niet zo'n kok en vaak een bescheiden mens, maar de lekkerste lasagna werd gister in Huize Maurice gemaakt en gegeten.

In de avond heerlijk op de bank gehangen,  muziek gedraaid, wat tv gekeken, zak chips en wijntje erbij…

Rond 22.15 besloot ik naar bed te gaan. Want van al die wijntjes datlebbis (hans sibbel) niksdoen word je moe….
Tuurlijk Cabaret gekeken, gister was Lebbis op ned 3 en ik genoot ervan. Lebbis (=Hans Sibbel) heeft t niet nodig om grappen te maken ten koste van anderen zoals Paul de Leeuw daar zijn handelsmerk van lijkt te maken.

O ja, ik zag ook nog de kersttoespraak van onze koningin. Man, wat vind ik haar een saai en kleurloos persoon. Ik verdenk haar ervan dat ze de moeder is van JP Balkenende. Ik dacht dat de kern van haar toespraak was, dat we ten onder gaan aan korte, nietszeggende virtuele contacten via de moderne media.

Lieve Bea, ik ga toch echt door met bloggen en sms-en.
Ik zou t trouwens te gek vinden, een twitterende koningin……

Mensen, de zon schijnt hier, ik ga met een vriend de stad in en….zie wel waar t schip strandt

______________________________________________________