Het is toch weer mis met benedictusdespinoza.nl

0
271

Van Google ontving ik een keurige waarschuwing

"Het lijkt erop dat sommige pagina's op uw site bezoekers infecteren met software die erop is gericht toegang te krijgen tot vertrouwelijke gegevens of hun computers te beschadigen. U kunt deze problemen mogelijk niet gemakkelijk zelf zien als de hacker uw server heeft geconfigureerd zodat schadelijke inhoud alleen wordt weergegeven voor bepaalde bezoekers. Om bezoekers van uw site te beschermen tegen malware, wordt in de zoekresultaten van Google nu een waarschuwing weergegeven wanneer gebruikers op een link naar uw site klikken."

En inderdaad geeft mijn eigen internetbeveiligingsprogramma weer de oude bekende waarschuwing voor "gevaarlijke pagina".

Google geeft er heel attent informatie bij over wat ik kan doen om die besmettingen te verwijderen. Ik ken dat uit het verleden, waarin dat mij veel tijd kostte. Ik wordt hier moedeloos van – heb het er niet meer voor over om hieraan mijn tijd te besteden om die malwarewaarschuwing kwijt te raken.

Ik leg het moede hoofd in de schoot en heb de link erheen, die ik nog maar drie dagen geleden eindelijk na drie jaar meende weer te kunnen terugzetten [cf.], weer  verwijderd. Jammer dan.