Grand Hotel Amrâth in het historische centrum van Amsterdam

0
315

 Bij dit unieke hotel gaan luxe en kunst hand in hand. U kunt er rekenen op allerlei gratis extra's, zoals toegang tot het wellness-centrum, draadloze internetverbinding en een minibar.

Dit luxe vijfsterrenhotel is gevestigd in het adembenemend mooie Scheepvaarthuis, een monumentaal meesterwerk van de Amsterdamse School – de Nederlandse interpretatie van de internationale art nouveau kunststroming. De klassieke ambiance heeft een modern tintje en er wordt een perfecte combinatie van stijl en service geboden. Het hotel heeft een extravagante inrichting en biedt een fantastisch comfortniveau.

De professionele medewerkers streven ernaar om u een bijzonder aangenaam verblijf te bezorgen en complete klantentevredenheid te bieden, en dankzij de gastvrijheid en de voorzieningen van het Amrâth hoeft u met niets minder genoegen te nemen. Het hotel ligt in het historische centrum van Amsterdam, op slechts 500 m van het Centraal Station en alle belangrijke bezienswaardigheden kunnen gemakkelijk te voet, of via het openbaar vervoer bereikt worden.

Kamers: 165

Hotelketen: Amrath Hotels