Gevulde boeren omelet

0
11

Gevulde boeren omelet

  • 8 eieren
  • 100 ml melk
  • zout
  • peper
  • 75 g boter of margarine
  • 1 ui gesnipperd
  • 250 g champignons in partjes
  • 500 g panklare soepgroenten
  • 250 g camembert
  • 4 sneden vloerbrood naar keuze
    1. Eieren loskloppen met melk. Zout en peper naar smaak toevoegen.
    2. In koekenpan 25 g boter smelten. Ui in ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Champignons en soepgroenten toevoegen en in 6 minuten al omscheppend gaar bakken.
    3. Intussen van eimengsel met resterende 50 g boter 4 omeletten bakken.
    4. Op 4 borden omelet leggen. Camembert met zout en peper naar smaak aan groenten toevoegen. Groenten over omelet verdelen. Omelet dichtklappen en eventueel met prikker vast zetten.
    5. Serveren met vloerbrood.