Een frisse salade 2

0
4

Een frisse salade

 recept4_zpsa3337042.jpg

  • 125 ml rijstazijn
  • 1 eetlepel ruwe rietsuiker
  • 1 theelepel zeezout
  • 1/2 theelepel sesamolie
  • eetlepels olijfolie
  • 350 gr asperges in stukken van 2,5 cm, gekookt en uitgelekt
  • 100 gr feta, verbrokkeld
  • 1 grote tomaat, in stukjes
  • 1 lente-ui, in stukjes
  • 2 eetlepels verse koriander, fijngesneden
  • Voorbereiding: 15 minuten
    Bereiding: 5 minuten
  1. Rijstazijn, basterdsuiker, zeezout, sesamolie en olijfolie in een saladekom door elkaar roeren.
  2. Asperges, feta, tomaat, lente-ui en koriander toevoegen en met de dressing vermengen.
  3. Afdekken en 1 uur in de koelkast zetten alvorens te serveren.