Couscous met courgette en geitenkaas

0
3

Couscous met courgette en
geitenkaas

  • 0.5 bosje
    verse munt fijngehakt
  • 3 bosuitjes in ringetjes
  • 1 theelepel
    shoarmakruiden
  • 1 eetlepel
    kruidenbouillon
  • 200 g
    couscous
  • 200 g zachte
    geitenkaas verkruimeld
  •  
  • 2 courgettes gehalveerd
  •  

 Roer in een kom de couscous,
shoarmakruiden,

bouillon en twee dl water door elkaar
en laat dit 10 minuten staan.

Schep de bosuitjes, munt en
geitenkaas door de couscous.

Hol de courgettehelften uit met een
eetlepel en vul ze met het couscousmengsel.

Leg ze in een stoommand en zet deze
in een pan met een klein laagje water.

Stoom de courgettes in circa 25
minuten gaar en serveer ze met Turks brood en een frisse
salade