De grote Tartufo Tombola ten voordele van “Angeli Senza Voce”

0
873

Sommigen onder jullie hebben met spanning Tartufo’s avonturen bij ons gevolgd.  Even voor Kerstmis kwam hij overgevlogen vanuit Spanje, waar hij reeds 6 maanden wachtte in een opvangcentrum nadat hij uit een dodingsstation was gered. 
Hier in Italië was er opvang voorzien, maar die viel – net voor de feestdagen –  weg.  Gelukkig zagen we net op tijd de oproep en zo kwam hij bij ons terecht, te gast bij Agriturismo Verdita.
Wij zijn dan aan de slag gegaan om voor hem een definitieve oplossing te vinden en dat is ook gelukt, MAAR zijn nieuwe familie bevond zich in Nederland, terwijl Tartufo dus in Italië zat. 
Omdat Tartufo’s geluk primeert, heeft de vereniging “Angeli Senza Voce” beslist om zijn reis te sponsoren en hebben wij beslist om een tombola te organiseren ten voordele van de vereniging.

… Ondertussen geniet Tartufo al een week van zijn nieuwe leven en kregen we al diverse updates waarin duidelijk blijkt dat niet enkel hij de hoofdprijs gewonnen heeft, maar ook zijn nieuwe familie het gevoel heeft een hond uit de duizend gevonden te hebben.

Er is één HOOFDPRIJS voor wie deelneemt aan de grote “Tartufo Tombola” : Wie wint, krijgt een gratis verblijf van één week voor 2 personen (ev. met hond) in Agriturismo Verdita, in Piemonte (Italie).  Je verblijft in een studio met ingerichte keuken en je kunt gebruik maken van onze fietsen, de panoramische jacuzzi en buitenkeuken.
Periode : van 1 april – 15 mei 2015 en van 1 oktober – 15 mei 2016. 
Meer over Agriturismo Verdita: www.verdita.com

Hoe deelnemen?
Per 5 euro die gedoneerd wordt, krijg je een nummer toegewezen. 
Op 7 maart wordt een trekking gehouden en de winnaar bekend gemaakt. 

Doneren kan via een overschrijving op rekening van Associazione Onlus “Angeli Senza Voce”:
IBAN: IT86 M033 5901 6001 0000 0068 643
(BIC/SWIFT: BCITITMX)
Of via PayPal: donazioniasv@gmail.com
BELANGRIJK : vermeld “TARTUFO TOMBOLA” en je emailadres bij de overschrijving of in een mail naar info@verdita.com

www.angelisenzavoce.it
COD. FISCALE: 92191960928