Collega in de kijker : Vine Cottage B&B in Groot-Brittanië

0
16

  

Zoals sommige lezers al weten, ben ik nogal overactief op Facebook. Eén van de vele leuke groepen waar ik deel van uitmaak richt zich specifiek tot mensen met een B&B of andere kleine toeristische actitviteit. Vanuit deze groep is het "Sister Inn Programma" ontstaan, waarbij je elke maand een te promoten collega krijgt toegewezen.

Deze maand heb ik het geluk een mooie B&B in Groot-Britannie voor te mogen stellen, nl. "Vine Cottage B&B".  Geef toe, het zou ook een passende naam zijn voor een B&B in Piemonte hé.

Mary & Ben hebben lang gedroomd om een eigen B&B te beginnen en openden hetzelfde jaar dat wij richting Italie trokken, namelijk in 2008.  Mary heeft 37 als verpleegster gewerkt en Ben was 32 jaar bij de marine… een hele ommezwaai dus.

Zij verbouwden een Engelse cottage tot kleine B&B, met 3 kamers.  Zij liggen in het centrum van de historische Wiltshire streek en genieten er elke dag opnieuw van om mensen van over de hele wereld te verwelkomen. 

Van de crisis voelen zij niets, integendeel, … ze hebben net hun drukste maand ooit achter de rug.  Daar zal hun mooie huis en vooral interessante ligging veel mee te maken hebben.  Gasten komen bij hen terecht om de Stonehenge en Avebury sites te bezoeken, het statige huis van Bowood, Stourhead en het Safari park van Lonleat. Dan zijn er nog de steden Bath, Salisbury en Swindon en schattig dorpjes zoals Lacock en Castle Coombe, de laatste wordt "het mooiste dorp van Engeland" genoemd. Het Kennett en Avon kanaal liggen op een mijl van hun huis en het stadje Devizes ligt op een drietal kilometer, daar kun je onder andere de Wadworth bierbrouwerij bezoeken. En dan zijn er nog de vele fiets- en wandelroutes voor sportieve gasten.  Vervelen zul je je hier duidelijk niet doen.

Voor meer informatie : http://vinecottagebb.co.uk

Stonehenge

(Natascha)