Actief ontspannen, gezellige dansavonden in prachtig hotel

0
247

ImageOrganisatie Actief Ontspannen is een organisatiebureau met vernieuwende ideeën voor vrijetijdsbesteding in Nederland.
Door middel van zorgvuldig samengestelde arrangementen proberen zij een perfecte balans te zoeken tussen enerzijds een heerlijk ontspannen verblijf in een prachtig vier sterren hotel, en anderzijds dit verblijf te koppelen aan een gezonde leuke activiteit.
Met unieke actief ontspannen stijldansarrangementen bent u zeker van een geweldig weekend weg of avondje uit.
Ontmoet nieuwe mensen tijdens dit gezellige ongedwongen weekend en geniet met elkaar van een heerlijke avond muziek en dans.

Houd deze organisatie ook in de toekomst in de gaten voor meer geweldige arrangementen, of meld u aan voor de nieuwsbrief als u op de hoogte gehouden wilt worden van de nieuwste arrangementen.
Op zaterdagavond vrijdansen op live muziek, een heerlijk avondje uit. Organisatiebureau Actief Ontspannen verzorgd deze avonden. Het maakt niet uit op welk niveau u danst, of dat het al lang geleden is dat u voor het laatst gedanst heeft.

U kunt een volledig verzorgd avondje stijldansen op live muziek. Ook kunt u dit avondje aankleden met één of meerdere overnachtingen in het prachtige hotel Zuiderduin aan de Egmondse kust. In goede samenwerking met Zuiderduin zijn er zorgvuldig arrangementen samengesteld.