wit of ivoor trouwschoenen: tips en feiten

0
2477

veel bruiden zijn verward of ze wit of ivoor bruiloft schoenen op hun grote dag te kiezen. ze hebben moeite met het bepalen waar te beginnen.

bruidsschoenen, trouwschoenen

foto door: http://www.veaul.com/nl/

eigenlijk, moet u eerst bepalen de kleur van de bruidsjurk die u zou willen dragen. weten welke kleur is perfect voor uw huid toon is belangrijk. als je een donkerdere teint, proberen om een ivoren of gebroken witte trouwjurk te kiezen. U kunt ook proberen donkere tinten, zoals rood, paars, etc.

nadat u de kleur van uw trouwjurk hebben besloten, is het tijd om uw bruids schoenen te kiezen. als u een donkerdere trouwjurk koos, proberen om witte schoenen te voorkomen. wit is te licht, maar ivoor is subtieler. de algemene regel is om bruids schoenen die zijn van dezelfde kleur als je trouwjurk of een beetje donkerder kiezen. u niet wilt dat uw schoenen te onderscheiden teveel tegen je jurk.

tips bij het zoeken naar de perfecte ivoor trouwschoenen
moet u eerst bepalen hoe lang je zou willen zijn op je trouwdag. dit zal u helpen bepalen of ivoor plateauzolen of appartement degenen hebben. U zult ook moeten controleren hoe lang uw trouwjurk is.

als het langer is, overweeg dan het kopen van gemiddelde lengte bruiloft schoenen die tussen de 2 tot 3 inch. echter, moet je je ook afvragen of je die schoenen met hoge hakken kan dragen gedurende het evenement. sommige vrouwen zijn niet gewend om schoenen met hoge hakken en stiletto’s. Als u een van hen, ga dan voor platte bruiloft schoenen.

u kunt designer platte bruiloft schoenen die niet alleen trendy, maar comfortabel om zo goed te dragen vinden. als u zich zorgen over uw lange trouwjurk, dan overwegen de aanschaf van twee paar schoenen – vlakke en hoge hakken – zodat u gemakkelijk naar de flat die na de huwelijksceremonie.

Er zijn situaties waarin de verkoper verward wat ivoorkleurige schoenen. probeer te vragen voor verschillende tinten van ivoor (room, gebroken wit of naakt) en kies degene die perfect zijn voor uw trouwjurk zou zijn. Je kunt ook een weefsel van uw trouwjurk te maken het makkelijker voor u om de perfecte bruids schoenen.

je zou kunnen hebben gehoord over dye-staat bruiloft schoenen. deze schoenen zijn perfect voor bruiden die problemen ondervinden bij het vinden van de juiste kleur voor hun huwelijk schoenen.

om een beter gevoel van de schoenen die je van plan bent om te dragen op je trouwdag, probeer om ze te dragen, zelfs voordat het evenement. dit zal ook helpen wennen aan hen. vergeet niet om de zoom buiten te dragen zodat ze niet vies krijgen.

je moet ook een aantal niet-slip zool pads van toepassing op uw bruidsschoenen om uitglijden te voorkomen. voorbewerken van de zolen is ook een goed idee. u kunt schuurpapier gebruiken voor deze taak.

een bruiloft is een zeer speciale gelegenheid en je zou zeker wilt dat alles perfect zijn, dus zorg ervoor dat je winkel voor de bruiloft van trouwschoenen op een eerder moment om fouten en haasten dingen te voorkomen.