Wel of niet over je trouwjurk

0
42

trouwjurk is niet een gewone witte jurk. Het is een onvergetelijke jurk die je zal het te dragen aan een man die zal leven met u en besteden de rest leven met je trouwen. Het verschil van de jurk fromother kleding in je garderobe is de betekenis het draagt. Hun bruiden kiezen trouwjurken voorzichtig. Welke tip Moeten ze de zorg?
Wat moet ze doen en wat moet ze vermijden?

 

foto door: trouwjurken

doen:

Geef je meer tijd
veel experts suggereren dat zal de bruid zou moeten beginnen om de bruidsjurk Direct kiezen na Beslissen de huwelijksdatum. het is waarschijnlijk zes maanden van tevoren. So You willhave genoeg tijd om te shoppen. Het proces van het kiezen van een, het reserveren van het, waardoor het, het proberen en veranderen willneed veel tijd. Als u wilt dat een designer trouwjurk, moet u wellicht te wachten meer dan zes maanden. vliegtuig paneren om geen ongelukken VERZEKEREN.

Houd uw ideeën
Personeel van Wedding Salon wil weten wat je wilt proberen en kiezen. Maar je hints geven gewoon in verschillende woorden. Het is moeilijk voor hen om uw idee te krijgen. als je een aantal foto's kunt ophalen in de bruids tijdschriften, Take Deze foto's en vertel personeel wat je wilt door het tonen van specifieke foto's. Het zal gemakkelijker voor het personeel te begrijpen zijn. trouwens, vertel hen wat je gewoonlijk draagt ​​in het leven en welke stijl van de bruiloft je gepland. zodat ze kunnen trouwjurken Welke zijn vergelijkbaar met uw temperament en bruiloft stijl te plukken.

geef uw budget
vergeet niet om het personeel te vertellen u budgetten die u van plan bent om te besteden aan uw trouwjurk. Dan kunnen ze kiezen trouwjurken Welke zijn in de beperking. voor u, kunt u voorkomen dat u verleiden door dure bruidsjurken die zal ruïneren uw budget als je eenmaal kiest.

wedstrijd op voorhand
Het betekent niet dat je moet doen het kapsel of een make-up voor uw bruiloft wanneer u probeert uw trouwjurk. Tenminste, je moet weten wat kapsel en make-up worden passend bij uw bruiloft. Bijvoorbeeld, als u wilt om een ​​updo kapsel, Heb een pony-ail wanneer u probeert jurken. en je kunt dragen schoenen in dezelfde hoogte met bruiloft schoenen die je verwacht te hebben.

Ik doe niet:
Geen reservatie
Vooral de bruiloft seizoen, bruiloft salons zijn druk bezig. Als je niet van tevoren gereserveerd, Moge het personeel geen tijd hebben om slachtoffer diensten. Om to'll hebben hartgrondig service, vergeet niet om te sparen.

bang om iets nieuws te proberen
als het personeel kiest voor een stylewhich je zult nooit overwegen, probeer het nog steeds. Het personeel heeft veel ervaring in het kiezen van trouwjurken. Kan u een verrassing te krijgen.

het maken van vele vrienden en families
gewoon nodigen je moeder en twee of drie beste vrienden. as Hun ideeën over YourChoice. Te veel mensen zullen worden luidruchtig. en hun verschillende Verschillende suggesties invloed op uw keuze.