wat was ze denken? Jodi Anasta mist de mode-merk in pure stroken kleding en oversized ondergoed te eten en blanc wonen

0
540

2EEB4EA800000578-3338974-What_was_she_thinking_Fashionista_Jodi_Anasta_has_a_rare_fashion-a-33_1448867470357

(foto via internet)
wat was ze denken? fashionista Jodi Anasta heeft een zeldzame manier niet bij het diner en blanc evenement in Sydney op zaterdag

meestal de leider van de mode-pack, Jodi Anasta had een zeldzame manier niet in het weekend.

het bijwonen van de all-wit thema diner en blanc met haar collega myer ambassadeur kris smith, de 30-jarige trok een kitscherige Frans kant designer jurk, die in de verkeerde places.however klampte zich vast aan haar lichaam, de enorme jurk, waaruit bleek van haar ontwerper lingerie, bleek een kijkje haar fans geliefd zijn.

Jodi kreeg veel complimenten over haar Instagram knip van de jurk, geplaatst op weg naar het evenement op het Sydney Opera House voorplein op zaterdagavond.

het lijkt veel nagelaten te reageren op de halverwege de kuit cut off van de op maat gemaakte ontwerp, met de dubbele franje aan de boven- en onderkant van de rok verdere verkorting van haar lange benen.

en haar strappy hakken, die haar enkels rond, deed weinig om het ensemble te verbeteren.

Inmiddels is de polka dot design van haar top-helft droeg ook ruches bevestigd uit de mouwen en aan de overkant van de borsten die nauwelijks breed genoeg is om haar tepels bedekken waren had de moeder-van-een weg sans beha.