waarom ‘elke modeontwerper is stervende aan te kleden’ nu caitlyn Jenner

0
351

designer michael costello kunnen hebben starred op Project Runway en gegaan om jurken voor sterren als Beyoncé en Britney Spears te maken, maar er is één ding wil hij nog te volbrengen: dressing caitlyn jenner.

caitlyn-jenner-01-600x800

(Foto via internet)
Kevin Winter / getty

"Iedere ontwerper is stervende aan haar nu jurk," Costello vertelde de mensen bij de lancering van zijn nieuwe pre-fall capsule collectie in Los Angeles op donderdag avond. "Natuurlijk heeft het een veel te maken met de publiciteit die caitlyn kan brengen aan het merk, maar ik denk dat ze het instellen van een aantal trends en iedereen gaat om verliefd op haar."

technisch, heeft Jenner al gedragen één van ontwerpen Costello's, presentatie van een jurk van zijn in een promo voor haar nieuwe serie ik ben cait. maar, er is een catch – hij eigenlijk maakte het voor Kim Kardashian westen!

"Het is grappig om te zien dat ik maakte deze jurk voor Kim en dan werd doorgegeven aan caitlyn Jenner", zei Costello. "Maar om Caitlyn zien in mijn jurk gevoel mooi, gelukkig voelen en het gevoel dat kleine beetje vrijheid dat ze wilde al die tijd, dat is precies wat belichaamt die jurk."

verwante foto's: binnen caitlyn Jenner's betoverende tour de NYC!

costello geeft toe dat hij stuurde jurken naar Jenner voor haar ESPYs verschijning, samen met alle andere ontwerper in het bedrijf, maar hij begrijpt hoe overspoeld het nieuwe fashionista krijgt.

"Zij is het breken van de regels en ze is het breken van de grenzen en ze is de vaststelling van nieuwe bars, niet alleen in de transgender gemeenschap, maar in de mode-industrie ook. we hebben verbleven in contact en hopelijk op een dag zal ze ons dragen voor iets anders. "

in de tussentijd, Costello heeft een stuk van advies voor Jenner, die staat 6'2 "tall:" Mijn beste advies dat ik kan geven Caitlyn is een goede vriend die is een grote maat die u kunnen helpen dingen te verlengen, zodat je kon dragen groot, badass hakken, "lachte Costello.