vintage mode: ‘jurk van het jaar’ in de mode museum bad

0
16

11208948

(foto via internet)

later dit jaar gordon Richardson, creative director bij Topman, zal de mode-museum bad jurk van het jaar te kiezen voor 2015. lisa evans neemt een wandeling down memory lane om terug te kijken naar de vorige jurken die het gemaakt in de wereld-klasse collectie

Elk jaar, het modemuseum bad nodigt een mode-armatuur of een top-ontwerper om een outfit die ze voelen kapselt de heersende stemming van de mode, staat voor het afgelopen jaar en vangt de tijdgeest of verbeelding te selecteren. de outfit gaat dan tentoongesteld in het museum en wordt onderdeel van haar wereldklasse collectie. dit jaar, zal de jurk van het jaar 2015 worden onthuld op 3 december door de creatief directeur bij Topman, gordon Richardson.

"Ik ben zo vereerd te zijn gevraagd om de volgende jurk van het jaar te selecteren," zegt Gordon. "met zo veel getalenteerde jonge ontwerpers produceren van spannende, uitdagende kleren was het geen gemakkelijke taak om een te selecteren om de beste van de internationale mode-ontwerp nu te vertegenwoordigen."

in 1963 van start te laten samenvallen met de opening van het museum, de jurk van het jaar is niet altijd noodzakelijk geweest een jurk.

rozemarijn verharden, de manager van de mode-museum, zegt dat er grote opwinding rond de bouw van de volgende aankondiging als keuze selector dit jaar erkent een belangrijk moment voor herenkleding.

"gordon is instrumenteel geweest kick-start van de carrière van veel van Groot-Brittannië's meest directionele menswear ontwerpers die geprezen over de hele wereld," zegt ze. "We zijn geïntrigeerd om te zien wat hij gaat om te kiezen."

keus gordon's zullen worden tentoongesteld in een nieuwe tentoonstelling in het Modemuseum van de lente 2016.