van Lady Gaga’s vlees jurk naar New York Fashion Week

0
20

10MAXWELL2-master180

(foto via internet)
Lady Gaga, die als een 1930 jazz-zangeres op het podium met Tony Bennett schemerde.

het is mr. maxwell, 30, die wordt gecrediteerd met het beïnvloeden van recente glamour beurt van de pop ster – de gaga, die in een witte Azzedine Alaïa jurk bij de Oscars van dit jaar uitgevoerd; de gaga die schemerde als een 1930 jazz-zangeres op het podium met Tony Bennett tijdens hun 'Cheek to Cheek "tour.

Dhr. oude baas Maxwell's, voor een, heeft de veranderingen goedkeurend opgemerkt. "Gaga werd zo iconisch met deze ongelooflijke outfits, ik weet zeker dat het was moeilijk voor Brandon over te nemen" dhr. Formichetti gezegd. "Maar verbazingwekkend, geïnjecteerd hij zijn gevoeligheid. Ze werd zeer verfijnd en mooi, en het was meer over haar persoonlijkheid. "

Lady Gaga zelf instemt, tot een punt. "Om te zeggen dat hij goed in zijn elegant, maar hij is niet goed in zijn opstandige zou een leugen zijn," zei ze. "Hij is erg goed in zijn opstandig. we hebben gedaan pond van dreadlocks en dingen die draad nodig hebben. "

Dhr. Maxwell is snel om krediet uit te stellen, belt zijn relatie met Lady Gaga een "creatieve partnerschap." Hij is niet het type om te dicteren wat jurk te dragen, zei hij.

nog steeds, voegde hij eraan toe: "Ik denk dat het lijkt meer tijdloos en elegant, want in mijn gedachten dat is hoe ik zie haar. uiteraard heb ik mijn eigen stijl die ik opgegroeid zijn met en dat ik neigen richting. "

die stijl zal te zien zijn maandag, toen dhr. maxwell toont zijn nieuwe vrouwen wear lijn tijdens New York Fashion Week in het uptown dhr. chow.

ondanks het feit dat geen formele ontwerp opleiding, dhr. maxwell zei zijn jarenlang bezig geweest met het creëren van outfits voor Lady Gaga hebben een mini-couture de school geweest. als hij kan stikken samen flankeren steaks backstage bij de VMA's, hoe moeilijk is het om een kelderen v-hals te bouwen?

praten over zijn debuut collectie, dhr. Maxwell zei de kleren zou zijn liefde voor 'krachtige silhouetten, krachtige vrouwen' en klassieke elegantie weerspiegelen. chique pakken. waist-hugging jasjes gemaakt van paardenhaar. een palet van zwart, wit en blush.

als de esthetische heeft een fundamentele invloed, het is te vinden in zijn woonplaats Texas, in een dames kleding winkel waar zijn grootmoeder werkte noemde riff's.

Het was het soort onafhankelijke boutique die ooit bloeide in kleine steden, maar wordt meestal nu verdwenen, een winkel catering aan de modieuze vrouwen van oilmen en de Kamer van Koophandel leden, het uitvoeren van alles, van sportkleding tot high fashion: Neiman Marcus voor kleine stad ten oosten van Texas .

louise johnson, dhr. Maxwell's grootmoeder, zei dat ze zou hem na school te halen, en dat hij met haar zou blijven tot de winkel gesloten.

"Hij zou hulp kassier te gaan of hij me zou kijken jurk modellen," mevr. Johnson zei. "We wilden deze liefdadigheid ballen, zoals het ziekenhuis extra voorstelling om geld in te zamelen. Brandon was rond dit alles. hij zou krijgen zo opgewonden. "

sindsdien riff is gesloten, maar het leeft voort in dhr. maxwell notie van het aanbieden van vrouwen waarde en een kast die kan worden gedragen gedurende de dag, om te werken en later aan de cocktail party.

"Ik wil kleding die bijna een uniform voor vrouwen en dat de laatste jaren, die tijdloze en klassieke zijn en dat hun geld waard te maken" mr. maxwell gezegd.

Inez van Lamsweerde, de modefotograaf, die elkaar ontmoetten en raakte bevriend met dhr. Maxwell op de set van een lady gaga video, zei zijn praktisch weerspiegelt zijn ervaring.

"Omdat hij heeft gezien Gaga op het podium, beseft hij mensen nodig hebben om te bewegen in de kleding, comfortabel tot een niveau waar je kunt werken, zitten, een arm, te verhogen" ms. van Lamsweerde gezegd.

in zijn eigen stijl, dhr. Maxwell is niet schandalig, noch klassiek elegante. Hij draagt meestal een toevallige uniform van de broek (acne), een wit of grijs t-shirt (james perse) en sportschoenen (nike). nauwelijks uit zijn jaren '20, zijn haar is gegaan zout en peper, een resultaat, misschien, van vijf jaar in de mode fast lane.

"Mijn leven veranderde zo snel toen ik begon te werken met Nicola", dhr. maxwell zei, verwijzend naar de constante reizen voor styling banen en de high-profile, alles verterende tours en award shows met lady gaga.

op een recente middag, dhr. Maxwell was in zijn kleine studio in Midtown Manhattan met twee assistenten, werken aan last-minute aanpassingen aan zijn collectie, voordat hij was om hop op een vliegtuig naar Los Angeles om een shoot voor Elle magazine-stijl. hij zou terugkeren op een rode-ogen en ga terug om hier te werken.

"Ik kom tijd te maken voor zowel carrière," mr. maxwell gezegd. "Ik heb niet veel slapen, en ik net zoiets als het op die manier."

het bestuderen van de moodboards en de steekproef jurken in mousseline opknoping van een rek, een bezoeker probeerde om een spoor van de big-time-pop-ster wereld herkennen dat dhr. maxwell bewoont. het kan worden gevonden in een paar uitlopende broek gemaakt van alligator huid die erg jaren '70 rock star keek. maar, nogmaals, de inspiratie was niet lady gaga maar longview.

"Mijn vader droeg altijd alligator laarzen toen ik opgroeide," mr. maxwell gezegd. "Bij het starten van een vrouwen-wear collectie, ik wist dat ik wilde alligator. alligator gesymboliseerd altijd luxe voor mij. "