UNIQLO outfits ‘stijlvol’, jurken voor de moderne en bescheiden vrouwen

0
31

rayon blouses, kleurrijke hijaabs en lange jurken onder de collectie ontworpen door Hana Tajima online te koop en in singapore

1465

(Foto via internet)
een deel van de stukken uit Hana Tajima's 'bescheiden wear' modecollectie

kledingketen UNIQLO heeft samen met een Britse mode-ontwerper om een nieuwe "bescheiden wear" collectie te lanceren, waaronder een bereik.

het bereik, ontworpen door Hana Tajima, beschikt over stijlvol in een verscheidenheid van kleuren en prints, hoofdbanden, lange jurken en blouses rayon die tot doel heeft om "tegemoet te komen aan dames die bescheiden mode te omarmen" maar ook als "zorgvuldig ontworpen voor de hedendaagse smaak". de items zal gaan op de verkoop op vrijdag op de website van de winkel en outlet in Singapore.

UNIQLO zegt dat de collectie is geïnspireerd op een appreciatie van diverse culturen en stijlen, met de hoofddoeken gemaakt van dun, ademend materiaal ideaal voor tropische klimaten.

Tajima is een zeer productief Britse mode blogger maar ook als ontwerper en beeldend kunstenaar die tot de islam 17 jaar omgezet en ging op haar eigen label die gespecialiseerd is in de stijlvolle bescheiden slijtage beginnen.

aankondiging van de lancering van de nieuwe reeks, zei ze: "we willen een collectie te creëren die niet alleen een beroep op de moderne dames die liever bescheiden te kleden, maar ook een internationaal publiek die kleding die comfortabel zit wenst en kijken eigentijds. mijn collectie is speciaal ontworpen voor moeiteloze mix en match voor vrouwen van vandaag in staat te stellen hun eigen stijl uit te drukken. "

taku Morikawa, chief executive van UNIQLO singapore, zei: "We werkten met Hana te bepalen welke internationaal aantrekkelijk zou zijn terwijl het concept van bescheiden slijtage. we zijn blij met de resultaten van deze unieke samenwerking die een wenselijke collectie die niet ten koste stijl voor optimaal comfort geproduceerd. "

van oorsprong uit japan, UNIQLO nu actief in zestien landen, met ongeveer 1.500 winkels wereldwijd. tien van deze zijn in het Verenigd Koninkrijk, gevestigd in Londen en het zuidoosten. werknemers op een Chinese fabriek voor de productie van kleding voor het bedrijf ging in staking eerder deze maand vanwege de vrees van de operatie zou worden gesloten, meldde de Financial Times.