trouwschoenen – glamour en stijl

0
49

bruiloft schoenen zijn niet over schoonheid. dat alles met betrekking tot bruiloften en bruiden is "mooi" is passe, vandaag is alles over glamour en stijl en hoeveel ze te vertalen naar je persoonlijkheid. de jurk, de receptie, de bruiloft thema en zelfs de bruiloft bloemen hebben opgehouden vrij te zijn, maar zijn geworden alles over stijl en hoe aantrekkelijk ze zijn in de meer verleidelijke zin. de tijden zijn veranderd en hebben dus de betekenis van vele dingen.

bruidsschoenen, trouwschoenen

foto door: veaul

hetzelfde is het geval met schoenen voor de bruiloft. Of u nu een hiel of een platte schoen te dragen is alles over hoe glamorous het eruit ziet en hoe glamorous het maakt je kijkt. dus als je hakken te dragen, ze zijn niet alleen de ouderwetse hakken die vrouwen droegen en wat nog belangrijker is, dat elke vrouw droeg. vandaag de dag je niet alleen dragen bruiloft schoenen, je draagt de string type schoen of de t-band of de pompen of de toeschouwer of de Mary Jane of de dia's. ze zijn honderd variëteiten van schoenen en elk is een show case van je persoonlijkheid. dus je moet wijselijk kiezen om de juiste schoen die u goed kan dragen uit, die u kunt beheren en welke schoenen het soort hete vrouw die je werkelijk bent te dragen. niet de kracht van de schoenen niet onderschatten, kunnen ze maken of mar je jurk in een tweede.

U kunt uw bruidsschoenen in vele stijlen, zoals het gemeenschappelijk sandaal type of het type enkelbandje hebben. er is ook de enkel wrap stijl die zoals de naam al doet vermoeden, wikkelt een riem rond de enkels. dan is het blok hiel soort die grotendeels als een enorme zolen schoen, niet als een platform, maar ja, zoiets als zijn metgezel. in hakken kunt u uw schoen die in de stiletto vorm of de wig vorm in middelgrote of hoge hak avatars. medium hak is ongeveer tussen de 2-3 inch en hoog boven 3 inch, dus wees voorzichtig met wat je hebt gekozen omdat u moeten lopen in die op het gangpad op je trouwdag en dat is een dag kunt u geen ongelukken hebben.

als je een van die onhandige wandelaars kies dan de platte trouwschoenen in de hierboven genoemde stijlen. kunt u de ballerina schoenen in witte studded komen met swarovski-kristallen hen de brutale blik we eerder besproken te geven. de kristallen kan klein zijn, bezaaid over de hele schoen of grote enorme maken van een statement. overeenstemming met wat we eerder besproken, de gedurfde uitspraak die zal en moet de juiste keuze. na al het is uw trouwdag en alles heeft een prachtig en uit het gewone zijn.

de peep toe stiletto soort is ook een van de meest bekende keuzes van alle bruiden. op hoge hakken versie het gewoon vertaalt zich in een zeer glamoureuze avatar waarin je de out-of-the-world bruid die u wilt kijken maakt. sommige bruiden gaan ook voor de gladiator soort bruiloft schoeisel en dat is zo vet als het wordt. als u van plan bent een korte trouwjurk met een lange trein, is dit de beste keuze voor u. Ik denk dat het zal het ensemble blik helemaal warm te maken.

het internet is vol met geweldige bruiloft schoeisel dat zou gewoon aansluiten bij die ene buitengewoon mooie jurk die je hebt gepland op het dragen op uw speciale dag. ga je gang en vinden het een leuk trouwdag.