trouwjurk up games voor jonge meisjes

0
320

pop-cultuur vertelt ons dat jonge meisjes besteden veel tijd fantaseren en de planning van hun droomhuwelijk. of je liefde trouwjurken of gewoon genieten van de sfeer van een trouwdag, zijn er een aantal online dress-up games waarmee u het plezier van de grote dag beleven.

bruidsjurken, goedkope trouwjurken

foto door: bruidsjurken

interface
de interface van de dress-up game is vaak vrij eenvoudig te gebruiken. deze games gebruik maken van een papieren pop set-up, zodat u slepen en neerzetten verschillende artikelen van kleding en accessoires op uw bruiloft scene. een aantal van deze games, zoals "vlinder prinses bruid dress-up," hebben een "snap naar" functie, waarbij je geen voorwerpen op het karakter te slepen zal vastklikken de juiste plaats op het toneel. andere spellen, zoals "perfecte bruiloft" hebben knoppen die de kleren met een klik van de muis te veranderen.

kleding en accessoires
het belangrijkste kenmerk van elke bruiloft ensemble is de jurk, en de meeste spellen hebben meerdere opties voor jurken. ze hebben ook een aantal accessoires. oorbellen, sluiers, boeketten, en kapsels zijn ook opties voor je spel. "privé-eiland trouwjurk up game 'is voorzien van een parasol en flip-flops als accessoires. de meeste van deze accessoires zijn wit, maar "de bruid van Dracula" omvat een aantal zwarte opties die meer van een gothic, vampier thema passen.

verder dan de jurk
er is meer aan de meeste bruiloften dan alleen de jurk. in "disney huwelijk," je krijgt naar de bruiloft taart zelf versieren evenals aanpassen van de personages in het huwelijksfeest. "mini-wedding" kunt u ook de volledige ruimte waarin je denkbeeldige bruiloft zal plaatsvinden versieren. "mijn innerlijke bruid" kunt u de bruid aanpassen als goed, zodat u het karakter te veranderen in iemand die lijkt precies op jou.

karakters
sommige bruiloften gepland rond een bepaald thema, en dit is het geval is online, ook. "herfst huwelijk" vindt plaats in de herfst, terwijl "de bruid van Dracula" is voorzien van een gotische en vampier thema om te gaan met de gelijknamige bruidegom. "privé-eiland goedkope trouwjurken up game 'vindt plaats op een eiland, compleet met een tiki tuinhuisje en" Disney bruiloft "kunt u het ontwerp van de taart en het aanpassen van de bruiloft voor een ceremonie official van Mickey en Minnie Mouse.

perfecte bruidegom dress up
de flash-based game "perfecte bruidegom dress up" laat spelers het ontwerpen van het uiterlijk van de bruidegom in plaats van de bruid. zoeken door meerdere kapsels en kleuren, jassen, broeken, schoenen en zelfs het boeket voor de fictieve bruid. elk item kan worden geselecteerd met een muisklik en verschijnt direct op de bruidegom. druk op de "replay" om opnieuw te beginnen vanaf nul. druk op "hint" om de mogelijke ontwerpen die u kunt maken zien.

bruid bruidegom dress up games
"bruid bruidegom dress up games" biedt een gedetailleerde aanpak van verkleden de bruidegom en bruid. in plaats van hele outfits, kies de vlinderdas of stropdas, overhemd, jas, broek, schoenen en kapsels. de keuzes voor de bruid zijn net zo gevarieerd als de trouwjurken 2016 en de accessoires zijn onderverdeeld in categorieën. kiezen of u de outfits te coördineren of te laten verschillen.