trouwjurk opties voor unieke bruiden te zijn

0
40

regels zijn bedoeld om gebroken te worden, of zo zeggen ze. hoe zit het lang gevestigde tradities?

bruidsjurken, goedkope trouwjurken

foto door: veaul

bruiden zijn die witte bruidsjurken in overweldigende aantallen sinds 1840 dat was toen koningin Victoria trouwde Prins Albert in een uitgebreide witte toga. sinds die tijd, hebben witte bruidsjurken komen symboliseren zuiverheid, onschuld en kuisheid, althans in het westen.

terwijl het juist is dat mode vaak veranderen, hebben enkele kleermakers trends zo consistent als de witte bruidsjurk geweest. echter, ontwerpers en retailers hebben melding gemaakt van een lichte stijging van de niet-witte jurken in het afgelopen decennium. de meeste insiders geloven dat de populariteit van de witte jurk is gedaald een beetje af als gevolg van de sterke stijging van de bruiloft kosten.

de kosten van de gemiddelde bruiloft bijna verdubbeld ten opzichte van de jaren 1990 in de 21e eeuw. maar toen de grote recessie, bruids budgetten viel voor het eerst in decennia. in 2008 bedroeg de gemiddelde bruiloft begroting daalde met bijna een kwart, tot $ 21.814.

dan in 2009, viel weer omlaag naar $ 19,581.why de steile daling? Nou, het is simpel – paren hebben minder geld en tijd dan voorheen. als gevolg daarvan zijn zij van plan minder formele zaken. niet verrassend, aangezien conventies zijn ontspannen, bruiden voelen zich meer comfortabel omarmen nieuwe trends.

nieuwe kleuren
wanneer een bruid kiest een niet-witte jurk, vaak gaat ze met iets dat haar haarkleur of huidskleur aanvult. roze is de tweede meest populaire kleur en rode krijgt de bronzen. terwijl het juist is dat een aantal gedurfde bruiden doen kiezen outr kleuren zoals zwart of blauw, het is vrij zeldzaam. het is echt afhankelijk van de locatie en de bruid.

een bruid die een outdoor affaire op het zand van een strand of in het gras heeft gepland is veel meer kans om een onconventionele kleur te kiezen. het beroep van roze is gegroeid met sprongen met het strand bruiden. als je niet kan brengen jezelf te glijden in de niet-witte jurk, maar je wilt iets anders te doen, overweeg dan het toevoegen van wat kleur met een rode of roze sjerp, schoenen of een polychromatische kant, kralen of borduurwerk.

geen sluier, geen probleem
de sluier heeft een populaire bruiloft accessoire voor eeuwen. maar als plechtigheden worden meer casual, meer en meer bruiden zijn afscheid van de sluier. strand bruiden in het bijzonder zijn veel minder kans om een sluier te dragen. omdat ze gaan vaak op blote voeten en slijtage kortere, minder formele jurken, verschijnt de sluier vaak niet op zijn plaats. in plaats daarvan, veel bruiden dragen een tiara of een hoofddeksel of zelfs verse bloemen in hun haar. als ze het dragen van een sluier, zij over het algemeen gaan met een blusher, dat is de kortste, lichtste en minst formele sluier.

strapless jurken
vrouwen zijn het dragen strapless jurken voor geruime tijd. maar moeten ze worden gedragen op een formele huwelijksceremonie? Het hangt allemaal af van de bruid. vele plus size bruiden eigenlijk liever nietjes jassen, omdat ze de aandacht vestigen op hun beste eigenschap, hun mislukkingen. een strapless trouwjurk flatteert grotere vrouwen en maakt ze lijken meer evenredig in foto's. strapless nummers zijn ook populair bij outdoor bruiden die niet willen halverwege oververhit door de ceremonie.

backless jurken
oke, ga strapless is één ding, maar hoe over te gaan backless? weinig formele bruiden ooit zou dromen van het gaan backless in een kerk of een huis van aanbidding. maar als het gaat om meer informele of outdoor ceremonies, veel vrouwen serieus te overwegen.

de enige echte probleem als het gaat om aantallen backless is het kiezen van een jurk die elegant uitziet, dan verleidelijk. de meeste meisjes willen niet sexy kijken op hun trouwdag. ze willen er mooi en elegant. ze besparen sexy voor hun huwelijksnacht.

Het is belangrijk op te merken dat het dragen van een backless jurk zal een effect hebben op de borst ondersteuning. vrouwen met grotere cupmaten moet wegblijven van strapless jurken die ook backless – ze kunnen heel ongemakkelijk zijn. op het einde, op zoek elegant in een backless trouwjurk is meer over hoe een bruid draagt zelf dan het is over de jurk. als ze een goede houding en een beetje genade, kan een backless aantal vrijwel elk figuur flatteren.

thema trouwjurken
als plechtigheden worden steeds meer informele, worden koppels omarmen thema bruiloften. één van de meest populaire nieuwe thema's is het middeleeuwse huwelijksceremonie.

renaissance beurzen worden gehouden in elke grote stad in de VS, en zo nu en dan mensen die getrouwd zijn op hen. omdat de witte bruiloft niet in zwang kwam tot de 19e eeuw, middeleeuwse thema jurk kleuren variëren van wit naar zwart.

de meeste van deze jurken rekenen op stevig cinched korsetten organen en trapsgewijze stoffen die onder de taille vallen. maar geen zorgen te maken, een bruid-to-be van elke grootte of vorm kan een flatterende bruidsjurken van deze ridderlijke tijdperk te vinden.

als je een werkelijk unieke bruid, overwegen een aantal van deze niet-standaard bruidsjurken voordat het plukken van uw perfecte goedkope trouwjurken.