trends in cocktailjurken

0
33

we all love cocktail uur … en cocktails in het algemeen … maar met zo veel opties, kan het moeilijk zijn om de perfecte cocktail jurk te vinden. geen stress! we hebben het beste van het beste verzameld als het gaat om de nieuwste trends en stijlen, zodat u de meest heerlijke keuze voor uw volgende drankje sesh kunt vinden. ja, of je bent een risico-nemer-ready diva of fundamentele zwarte soort meisje, hebben we de nieuwste en beste trends rond!

 

foto door: feestjurken

een van de coolste trends die we hebben dit seizoen gevonden is dat top ontwerpers zijn ongegeneerde met hun gebruik van onverwachte stoffen. denk niet dat de beste cocktail jurken zwart moet zijn. in feite, je bent gegarandeerd om echt een indruk als je zwaaien naar iets een iets funkier. veel van wat we hebben gezien is afkomstig van meer dan grote categorieën patroon – denk aan bloemen, impressionistische geïnspireerde detaillering, etc.

voor een echt grote nemen op een vrij in print keuze, kijken naar Alexia Admor's 'fiesta paisley print cocktail jurk.' en wat een pittige fiesta is! Dit serieus koele strapless, halverwege de dij jurk vitrines een leuke extra grote paisley print in alle helderste kleuren zomer, variërend van oranje naar roze, groen en geel. deze onvergetelijke print is gecombineerd met een passend bovenlijfje dat stropdassen in de taille. zijn nauwsluitend bovenste helft is mooi afgezet met haar gestructureerde onderste helft van dat van het lichaam houdt, voor een ernstig vleiend figuur. haar 100% zijde buitenkant behoudt de zachtheid en de glans die alleen zijde je kan geven, terwijl haar 100% poly voering zorgt voor een stevige vorm die de hele nacht duurt. Schuif op een paar metalen open teen hakken en je zal zeker opwarmen elke zomer cocktail party!

oversized prints zijn niet het enige dat het overnemen van de cocktail-waardige dress-industrie door de storm. onverwachte, funky constructies zijn terug in een grote weg. we hebben veel van over-the-shoulder verfraaiing, overlappende en elkaar leggen en nieuwe weefsels in stoffen gezien.

in dit geval, zullen we kijken naar Xscape's 'blauwe kleur blok cocktailjurk.' deze klassieke nauwsluitende spaghetti vastgebonden, vierkante hals jurk landt gewoon op de knieën, en heeft een serieus onverwachte twist. trouw aan zijn naam, Xscape's nemen functies koelen constructie die haar kleur geblokkeerde stretch satijn (63% acetaat, 36% nylon, 2% elastaan) horizontaal in ongeveer twee-en-een-half-inch brede lamellen wraps. snijden van het lichaam op een unieke flatterende manier, is dit funky gebruik van weefsel geaccentueerd door zijn donkere-licht-donker kleurenpallet. met zwarte kleur sleuven aan de boven- en onderkant, en de lichtste blues op uw buik, Xscape zeker weet hoe je een nauwsluitend, maar toch uiterst flatterend (volkomen uniek en niet te vergeten), cocktailjurk doen.

voor onze laatste trend, we konden gewoon niet weerstaan … we gaan groen. het is waar; je kunt gaan organisch als het gaat om kleding. het is altijd leuk om vintage te gaan, en don 'gerecycled' stijlen in een nieuwe en fantastische manier. maar, die wist dat je kon een aantal van de meest luxueuze stoffen uit een organische bron te vinden?

nadia Nour kent, en weet het goed. haar 'organische zwarte cocktailjurk' is zeker de coolste kleine zwarte cocktailjurk die we ooit hebben gezien. zijn klassieke, strapless hals en halverwege de dij zevenentwintig-en-een-half-inch lengte gewoon ademen Sass. en zal zijn organische tussah zijde ruches prinses panelen zeker knuffel je figuur, terwijl gemakkelijk dekking van de eventuele plekken u misschien niet wilt delen.

natuurlijk, deze zijde bom jurkje droog schoon is alleen, dus zorg ervoor dat u zorg van dit unieke stuk. met trots dragen, en stut je spullen in dit kleine zwarte jurkje gegaan groen!