top vijf van trouwjurk en accessoires trends

0
36

trouwdag is de belangrijkste dag van je leven, en elke bruid wil alles gaan perfect in haar huwelijk. de jurk selectie is een van de belangrijkste taken bij de voorbereiding van de bruiloft. iedere bruid houdt de ontwerper een te krijgen, omdat de ontwerpers in principe maken een werkelijk unieke stijl in de jurken voor de bruid. hier is twee van mijn all time favorite trouwjurk ontwerpers en een aantal prachtige bruidsjurken ontworpen door hen.

bruidsjurken, trouwjurken 2015

foto door: veaul

deze lijst zal ongetwijfeld zeer nuttig zijn voor dames die op zoek zijn naar designer trouwjurken voor hun huwelijk.

€ Griekse godin trouwjurken
Matthew Williamson omarmd deze stijl creëren van een lange bruids jurk met bandjes, een lange bruidsjurk strapless, en een korte een-schouder bruids jurk.

€ geborduurd en verfraaid trouwjurken
het is gemaakt van een prachtige bruids jurk met swarovski kristal verfraaid riemen, terwijl Matthew Williamson creëerde een chiffon jurk met zachte plooien op lijfje en swarovski asymmetrische bandjes.

€ vintage stijl trouwjurken
zelfs Kate Moss kon niet weerstaan aan de verleiding van het dragen van een jurk jurk die vintage geïnspireerde was. Matthew Williamson creëerde een poppy georgette volledig met de hand-gerolde shift bruids jurk met geribbelde mouwen en een geometrische kralen imperium bruidsjurk met zacht gedrapeerde rok, beide met een sixties allure. het is gemaakt van een gordel en gestructureerd hip detaillering en prachtig gedrapeerde jersey bruidsjurk, dat lijkt geïnspireerd door de oude Hollywood-stijl.

€ bruids-accessoires en bruids gast jurken
Matthew Williamson creëerde de bruids-accessoires die iedereen wil dragen in en uit een huwelijk: het lapin schouderophalen, ook verkrijgbaar in een versie met kralen. het is heeft een Vaste reeks bruidsjurken voor bruiloftsgasten, van roze tot blauw en grijs degenen, van kort tot lang.

€ designer bruidsmeisjes jurken en moeder van de bruid jurken
Matthew Williamson gemaakt helder en verfraaid trouwjurken 2015 bruidsmeisje, zowel op lange en korte, en ze creëerde een reeks van romantische lange en korte bruids toga's, het toevoegen van een klaar om te dragen "de moeder van de bruid" jurken collectie.